Kuaförüm Sensin 28 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 28 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımlara bir yenisinin daha ekleneceği programda modeller de belli oldu. Eğlenceli bir hafta vaat eden yarışmada gözler ise puan sıralamasında. Peki Kuaförüm Sensin 28 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Cuma günü ekranlara gelen hafta finali ile nefes kesen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir maraton başlıyor. Çiğdem Batur'un sunuculuğunu üstlendiği, Adnan Serter, Işıl Reçber, Fatih Ürek ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliklerini yaptığı programda bugün yeni haftanın startı veriliyor. Geride kalan hafta sonunda elenen Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz'un ardından yeni bir takım ve dört model de yarışmaya katılacak. Bu sebeple çok önemli bir bölüm izleyicileri bekliyor. Peki Kuaförüm Sensin 28 Eylül Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin'e 6 isim katılıyor!

Bugün başlayacak yeni heyecanıyla SHOW TV ekranlarındaki yerini alacak olan Kuaförüm Sensin'e bugün bir takım ve dört de model katılacak. Aslı ve Burcu'nun elenmesinin ardından İzmir'den Dilara Çatıkkaş ile eşi Mustafa Çatıkkaş o masada yarışmaya başlayacak. Kendilerine ise Gamze Uzun eşlik edecek. Taner ve Aslı'nın modeli Pınar Özkurteller oldu. Eylem ve Meltem ise Burçin Özgün ile yarışacak. Serap ve Tayfun'un modeli de Nilgün Gümüş olarak belirlendi. Kendileri hakkındaki bilgileri haberimizdeki grafiklere tıklayarak okuyabilirsiniz.




Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 28 Eylül 2020 Pazartesi Puan Durumu

Haftanın ilk günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?






Tayfun Ateşoğlu - Serap Varol: 16
Aslı Yazar - Taner Güneri: 10
Meltem Topçu - Eylem Kaya: 10
Dilara Çatıkkaş - Mustafa Çatıkkaş: 11

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.