Kuaförüm Sensin 9 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 9 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını yarıştıran Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü de dopdolu. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde artık sona geliniyor. Final öncesindeki son bölümde heyecan yine dorukta. Peki Kuaförüm Sensin 9 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz...

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu yaptığı, Işıl Reçber, Seçkin Seçgün ve Türk müziğinim Diva'sı Bülent Ersoy'un jüri üyeliğini üstlendiği Kuaförüm Sensin'in 283. bölümü ile karşınızdayız. Pazartesi günü başlayan heyecanda bugün dördüncü kez ekranlara çıkacak olan takımlar final öncesindeki son performanslarını sergileyerek cuma için kendilerine avantaj yakalamak isteyecek. Puanlar birbirleirne çok yakın ve her an her şey yaşanabiliyor. Bunu birçok kez gördük ve yarışmacılar da bunun bilincinde. Hatayı minimuma indiren ve jüriye kendisini beğendiren günü ilk sırada tamamlayacak. Peki Kuaförüm Sensin 9 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Özlem Parlu ve ekibinin çatışması!

Kuaförüm Sensin'in dün yayınlanan 282. bölümünde Özlem Parlu'nun ekibi ile yaşadığı tartışamlar güne damga vurdu. Önce Engin Yılmaz ile Banu'nun kendi takımlarına istenmesi konusunda tartışan güzel model, dilenirse değişiklik yapmaya hazır olduğunu söyleyip rest çekti. Kuaförünün ikili oynadığını da söyleyen Parlu, Banu için yürümesini ve konuşmasını bilmediğini söylediğini anlattı. Özlem bununla da kalmadı. Takımının Banu hakkındaki tüm görüşlerini tek tek aktardı. Ayrıca Koray Şarklı ile de 'gündeme gelme' konusunda bir tartışma yaşadı. Koray'ın bu çıkışına stüdyodan da tepki geldi ve burasının bir şov programı olduğunu, yarışmacıların da buraya kendilerini göstermek için geldiği ifade edildi.
 

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları


Banu Teker'in sesi ve konuşması olay oldu!

Programın 12 yarışmacısından biri olan Banu Teker'in ilk andan itibaren hem konuşma tarzı hem de sesi yarışmanın gündemine damga vurdu. Hem yarışmacılar hem de izleyiciler tarafından tepki ile karşılanan genç model günler ilerledikçe bu tavrını da sürdürdü. Konuşma stili ile Tayfun Ateşoğlu'nun da tepkisini çeken Banu'nun buna rağmen popülerliği her geçen an daha da artıyor. Bu arada kendisini seven birçok izleyici de mevcut. Instagram hesabındaki takipçi sayısı da neredeyse yüzde 100 artmış durumda.

kuaförüm sensin şule makaroğlu

kuaförüm sensin şule makaroğlu

 

Kuaförüm Sensin 9 Temmuz 2020 Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 283. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Engin-Koray-Özlem Puan
Pazartesi 14
Salı 5
Çarşamba 14
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Dilek-Aytekin-Banu Puan
Pazartesi 13
Salı 8
Çarşamba 10
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Ece-Ali-Almila Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 6
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

Serap-Tayfun-Şule Puan
Pazartesi 11
Salı 12
Çarşamba 15
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.