Kuaförüm Sensin 285. bölüm fragmanı | Adnan Serter geri döndü! Adnan Serter kimdir?

Kuaförüm Sensin 285. bölüm fragmanı | Adnan Serter geri döndü! Adnan Serter kimdir?
Türkiye'nin en iyi saç ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yeni yarışmacıların yanısıra bir de eski jüri üyesi programda yeniden yer alacak. Adnan Serter bir kez daha puanlarıyla yarışmada olacak. Peki Adnan Serter kimdir? Kuaförüm Sensin 285. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de dün bir hafta daha sona erdi. Yarışmanın birincileri Tayfun, Serap ve Şule olmuştu ve 10 bin liralık ödülü de kazanmıştı. Elenenler ise Ece, Ali ve Almila'ydı. Programın ardından gözler yeni haftaya çevrildi. Yeni hafta üç yarışmacının da yarışmaya katılacağı anlamını taşıyordu. Birbirinden güzel ve başarılı üç kadın daha Kuaförüm Sensin'de hünerlerini sergileyecek. Ancak bir bomba daha var! Adnan Serter geri dönüyor... Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez'le birlikte koltuğu yeni jüriye devreden ünlü kuaför yeniden programda puanlarını verecek.
 


Işıl Reçber spoiler verdi, Adnan Serter sordu

Kuaförüm Sensin'in yeni jürisinde bulunan Işıl Reçber geçtiğimiz günlerde Instagram'dan bir hikaye paylaşmıştı. Takım arkadaşı Bülent Ersoy ile yayınladığı videonun arka planında ise Adnan Serter vardı. Serter'i bilinçli ya da bilinçsiz yayınladığı yönünde bir bilgi yok ancak izleyiciler bir anda ünlü kuaförün yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceğini de merak etmeye başladı. Ardından Adnan Serter de 'Kuaförüm Sensin'e geri dönmeli miyim?' başlıklı bir canlı video yayınladı hesabından. Taşlar yerine oturdu. Serter bir kez daha saçtan sorumlu olacak ve puanlarıyla yarışmacıların kaderini belirleyecek. Dört kişilik jüri ile birlikte 20 puan üzerinden değerlendirme yapılması bekleniyor.


Adnan Serter kimdir?

Kuaförüm Sensin'de en naif jüri üyesi olarak dikkat çeken ve izleyicilere de bu samimiyetini aktaran Adnan Serter mesleğinde Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak görülmektedir. 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. 53 yaşınadır. Kendisi gibi kuaför olan babasının yanında 11 yaşında çalışmaya başlayarak mesleğe adım atmıştır. Okuldaki eğitimine de devam etti. Liseden sonra iki yıllık üniversite hayatı için Marmara Üniversitesi Elektrik Yüksek Okulu'na başladı ancak devamını getiremedi. Sebebi ise kuaförlük yapmak istemesiydi. Bu sebeple de 1986 yılında profesyonel kuaförlüğe geçiş yaptı. 1989 yılında kendi salonunu açtı. Şu an için ise 6 salonda müşterilerini ağırlıyor. Avrupa ve Amerika'da saç konusunda çeşitli eğitimlere katılan Adnan Serter, kesim, topuz ve saç rengi konusunda yurt çapında seminerler de veriyor. Image ve Coloroskopi alanlarında uzman olan Adnan Serter şimdilerde, Kuaförüm Sensin adlı yarışmanın jüri koltuğuna oturuyor. Adnan Serter ayrıca stil danışmanlığı yapıyor ve tüm bildiklerini YouTube üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?
 

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları

kuaförüm sensin şule makaroğlu

kuaförüm sensin şule makaroğlu
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?
 

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları

kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.