Kuaförüm Sensin 3 Ağustos Pazartesi 300. bölüm tek parça, full, Youtube ve SHOW TV izle

Kuaförüm Sensin 3 Ağustos Pazartesi 300. bölüm tek parça, full, Youtube ve SHOW TV izle
Üçüncü kez dalya heyecanı yaşanan Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Bayramın son gününde eğlenceli bir bölüm izleyicileri bekliyor. Diğer yandan da yarışmacıların ve takımların puan savaşı nefes kesecek. İlgiyle izlenecek bir gün daha ekranlardaki yerini alacak. Kuaförüm Sensin 3 Ağustos Pazartesi 300. bölüm tek parça, full, Youtube ve SHOW TV izle sçeenekleri haberimizde.

Jüri üyeliklerini Adnan Serter, Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç'ün üstlendiği Kuaförüm Sensin'de dördüncü gün rekabeti yaşanacak. Kuaförler ve makyaj uzmanları modellerini bugün kendilerinden istenen saçı ve makyajı için hazırlayacak. Modeller de seçecekleri kıyafet ve aksesuarlarla kendilerine yapılan tasarımları taşımak zorundalar. Hünerlerini sergileyen takımlar puan yarışı kadar psikolojik savaş içerisinde yer alıyor. Bu da zaman zaman gerilim, gerginlik ve tartışma demek. İzleyiciler bu anları ilgiyle izliyor ve sosyal medyada da program hakında yorumlar yazmaya devam ediyor. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği bir bölüm daha  SHOW TV'de olacak. Kuaförüm Sensin 3 Ağustos Pazartesi 300. bölüm tek parça, full, Youtube ve SHOW TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin'de kim yarışıyor?

Kuaförüm Sensin 296. Bölümünde kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Şarklı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Kaan Kardeşler, makyöz Türkan Övünç, model Gizem Ay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım obje saçı ve makyajı yapmak için yarışacak.
 


Kuaförüm Sensin 3 Ağustos Pazartesi izle

Yayınlandığı her gün binlerce kişi tarafından izlenen Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü de merakla bekleniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle programın tekrarları gece 03:45'te yayınlanıyor. Diğer yandan Youtube'da Kuaförüm Sensin kanalından tüm bölümleri tek parça, kesintisiz ve full izleyebilirsiniz. SHOW TV resmi web sitesi www.showtv.com.tr üzerinden de seyredebilirsiniz.


Kuaförüm Sensin Gizem Ay fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.