Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma 279. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi

Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma 279. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in bir haftası daha sona eriyor. Dört takımın kıyasıya rekabetinde artık son güne gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ekranlara renk getiren yarışmada finaldeki sonuç da merakla bekleniyor. Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma 279. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarının eğlenceli ve eğitici yarışması Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Dört takımın mücadelesinden bugün bir galip ve bir de elenen çıkacak. Yarışmacılar son kez sergileyecekleri hünerleri ile 10 bin liranın sahibi olmak ve gelecek hafta da yarışmada yer almak istiyor. Rekabetin eksilmediği, gerginliğin sona ermediği Kuaförüm Sensin yine heyecanlı anlara sahne olacak. Peki Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma 279. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? İşte detaylar...

 

Kuaförüm Sensin puan durumu

Bugün haftaya nokta koyulacak olan Kuaförüm Sensin'in 279. bölümü öncesindeki son puan durumu merak ediliyor. Yarışmacılar cuma günü sergileeycekleri hünerleriyle birlikte zirvede yer almanın hesaplarını yaparken izleyiciler de final öncesinde güncel durumu öğrenmek istiyor. Şu an ilk sırada Mustafa, Tuna ve Su Sümeyye var. Geçen haftayı da birinci bitirmişlerdi. Şu an da 54 puanları var. Bİlal, Buse ve Selver ise ikinci basamakta yer alıyor. Onlar da geçen haftanın ikincisiydi. 49 puandalar. Yağmur, Songül ve Melisa'nın puanı ise 45. Son sırada Damla ve Turan var. Eğer çok önemli bir performans ortaya koyup Yağmur, Songül ve Melisa'nın en düşük puanlar aldığını düşünürsek ancak o zaman belki programda kalabilirler. Şu an için Damla ve Turan elenecek gibi gözüküyor. Diskalifiye ya da çekilme durumları da olabiliyor zaman zaman ancak yarışmada şu an her şey yerinde. Zaten geçen hafta da sonuncu olmuşlardı ama Zeynep Oktay'ın ayrılması sonrası kendilerine bir hafta daha yarışma imkanı tanınmıştı. Bu şansı iyi değerlendiremediler.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz
 

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur
 

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi


Kuaförüm Sensin 279. bölümde neler olacak?

Kuaförüm Sensin'in 278. Bölümünde; kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Aleyna Deniz’den oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Gizem Aygünnur, model Damla Gümüş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım yarışıyor.

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 3 Temmuz 2020 Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 279. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Damla ve Turan sonuncu oldu. Ama tüm takımlar gitti. Yeni takımlar pazartesi günü yarışmaya başlayacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 13
Salı 12
Çarşamba 12
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 15
Salı 13
Çarşamba 13
Perşembe 13
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Yağmur-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba 9
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Gizem-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı 9
Çarşamba 12
Perşembe 10
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.