Kuaförüm Sensin 30 Haziran Salı Puan Durumu | Selver Güneş ayrıldı mı?

Kuaförüm Sensin 30 Haziran Salı Puan Durumu | Selver Güneş ayrıldı mı?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesinde haftanın ikinci gününde de rekabet had safhada olacak. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyisini yapmak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu ve sıralama haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftasıyla heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Kuaförüm Sensin'de ikinci günün startı veriliyor. Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğini üstlendiği ve Gözde Kansu'nun sunduğu programda makyaj sanatçıları ve kuaförler birincilik mücadelesi veriyor. Hafta birinciliğini elde edebilmek adına performanslarını ortaya koyan dört takım için gün sonundaki puanlama verdikleri emeklerin karşılığı anlamına geliyor. Peki Kuaförüm Sensin 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu ve sıralama haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin'de Aleyna Deniz yeniden yarışmaya geliyor mu?

SHOW TV'nin sevilen yarışması haftaya gerginlikle başladı. Bilal'e daha önce yarışan Aleyna Deniz'den gelen mektup programın seyrini bir anda değiştirdi. Selver ile arasında sürtüşme yaşayan Bilal, kendisiyle yarışmak istemeidğini söyledi. Bülent Ersoy buna karşı çıksa da Gözde Kansu verimlilik adına bu kararları değerlendirdiklerini dile getirdi. Diva da 'O zaman tamam' yanıtını verdi. Gözde Kansu 'talebinizi yapım ekibine ileteceğim' sözü ile olaya noktayı koydu. Fragmanda ise Selver uğurlanıyor. Yerine Aleyna Deniz'in gelmesi bekleniyor. Daha önce Saadet Dinçer ve Ramazan Arıkan ile yarışan genç modelin yarışmadaki süresi 1 haftaydı. Kendisi hakkındaki bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz
 

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur
 

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi


Kuaförüm Sensin 276. bölümde neler olacak?

Kuaförüm Sensin'in 276. Bölümünde; kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Aleyna Deniz’den oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Gizem Aygünnur, model Damla Gümüş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım yarışıyor.

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 30 Haziran Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 275. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 13
Salı 12
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 15
Salı 13
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Gizem-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı 9
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.