Kuaförüm Sensin [335. bölüm - 339. bölüm] 28 Eylül - 2 Ekim yarışmacıları kimdir?

Kuaförüm Sensin [335. bölüm - 339. bölüm] 28 Eylül - 2 Ekim yarışmacıları kimdir?
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımlara bir yenisi daha eklenirken dört modelin kim oldukları da merak konusu haline geldi. Peki, Kuaförüm Sensin'in 28 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde yayınlanacak olan 335 ila 339. bölüm arasındaki yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Televizyon izleyicisinin en çok tercih ettiği ve eğlendiği yarışmaların başında gelen Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın startı veriliyor. Çiğdem Batur'un sunuculuğunu üstlendiği, Adnan Serter, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Fatih Ürek'in jüri üyeliklerini yaptığı programda gözler yarışmacılarda ve performanslarında. Bilindiği üzere cuma günü en çok puan toplayan ekip Meltem ve Eylem olmuştu. Bu sebeple de 10 bin lirayı kazanmışlardı. Yarışmadan elenenler de Burcu ve Aslı'ydı. Pazartesi günü yerlerine gelecek olan takımlar merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Hazırladığımız haberimizde yeni modellerle birlikte haftaya genel bir bakış yapacağız. Peki, Kuaförüm Sensin'in 28 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde yayınlanacak olan 335 ila 339. bölüm arasındaki yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin 28 Eylül - 2 Ekim yarışmacıları

Yarışmada Aslı Topuz ve Burcu Tokgöz'ün ardınan koltuklara oturacak isimler belli oldu. Buna göre kuaför olarak Mustafa Çatıkkaş hünerlerini sergileyecek. Dilara Çatıkkaş da takımının birinciliği elde etmesi için makyajları yapacak. İki ismi yakından tanımak için haberim devamını okuyabilirsiniz..


Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş ve Mustafa Çatıkkaş


Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş ve Mustafa Çatıkkaş kimdir?

Yarışmada Aslı Topuz ve Burcu Tokgöz'ün yerine yarışacak olan yeni takımımız evli. The Sach adında bir salonda müşterilerine birlikte hizmet veriyorlar. İzmirli olan iki yarışmacı da hafta sonunda 10 bin liralık ödülü elde edebilmek adına hünerlerini sergilemek ve adlarını Türkiye'ye duyurarak kalitelerini 80 milyona duyurmak istiyor. Kendileri hakkındaki bilgileri yine web sitemizdeki detaylı haberlerinde okuyabileceksiniz.

Dilara Çatıkkaş hakkındaki haberimiz için tıklayın


Mustafa Çatıkkaş hakkındaki haberimiz için tıklayın

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir



kuaförüm sensin gamze uzun
 

Kuaförüm Sensin Gamze Uzun kimdir?

Programın en yeni ekibi olan Dilara ve Mustafa ile yarışacak olan Gamze Uzun haftanın en genç modellerinden biri. Stüdyoda takımı belirlendiğinde gösterdiği şaşkınlık tepkisi ile dikkat çekti. Fatih Ürek de bunun üzerine; 'Siz  tanışıyor musunuz?' sorusunu sordu. Uyum açısından önemli bir kıstasla gelen Gamze'nin performansı da merak konusu. Ona dair detaylı haberimizi de buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.





kuaförüm sensin pınar özkurteller

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Bu haftanın en güzel modellerinden biri olan Pınar Özkurteller, Aslı Yazar ve Taner Güneri ile birlikte vereceği birincilik mücadelesinde takımı için her şeyi ortaya koyacak. Frgmanda Taner'in saçları için yaptığı yorum esnasında görünen genç model şimdiden ilgi odağı olmayı başardı. Kendisi hakkındaki detaylı bilgilerin yeraldığı haberimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları




Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?


 

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?

Yarışmanın en iddialı takımlarından biri olan Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol ile yarışacak Nilgün Gümüş de peformansıyla takımına yardım edebilmek ve 10 bin lirayı kazanabilmek için mücadele verecek. Saç kesimi ve boya günlerinde yaşayacakları da merak konusu. Kendisi hakkındaki detaylı haberi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?




Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir

 

Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir?

Yarışmada bu hafta Eylem Kaya ve Meltem Topçu ile yarışacak olan güzel yarışmacı şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. Modellik yapan, kliplerde yer alan ve binlerce takipçisi bulunan Burçin Özgün takımıyla da birincilik mücadelesi verecek. Kendisi hakkındaki detaylı haberi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.