Kuaförüm Sensin 4 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kuaförüm Sensin Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 4 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kuaförüm Sensin Puan Durumu
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde bir ekip 10 bin lirayı kazanmanın sevincini, bir diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Puanlar birbirlerine çok yakın. Her an her şey olabilir. Peki, Kuaförüm Sensin 4 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini, makyaj uzmanlarını ve modellerini bir araya getiren Kuaförüm Sensin'in bir haftası daha sona eriyor. Adnan Serter, Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç'ün jüri koltuğunda oturduğu programda bugün yine sevinç ve hüzün bir arada yaşanacak. Cumaya yakışır bir finalle izleyicilerin karşısına çıkacak olan programda heyecan ve eğlence hiç bitmeyecek. Peki, Kuaförüm Sensin 4 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin'de bugün kim yarışacak?

Kuaförüm Sensin’in 319. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım yarışıyor.

tayfun ateşoğlu
Geçtiğimiz günlerde kostüm konsepti ile yarışan takımlar hünerlerini sergilerken Tayfun Ateşoğlu da Johnny Depp kimliğine büründü. Giydiği kıyafet ile tam puan alan deneyimlü kuaför, tiyatroculuğunu da birleştirip karaktere hayat verdi ve onun taklidini yaptı. Ateşoğlu sosyal medyada da bu konuda çok sayıda olumlu dönüş aldı.

 

Kuaförüm Sensin'in konuğu İrem Derici!

Yarışmanın klasiği haline gelen cuma günlerinde ünlü isimlerin ağırlanmasına bu hafta da devam ediliyor. Bugün sevilen şarkılarıyla listeleri alt üst eden, açıklamaları ve hareketleri ile de gündem yaratan İrem Derici stüdyodaki yerini alacak. Son olarak Yazsın Bana şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan güzel şarkıcı yarışmacılara puan da verecek.

 

O takım elenmenin eşiğinde!

Kuaförüm Sensin’in 319. bölümünde gerçekleşecek olan final öncesinde takımlar arasındaki rekabet ön plana çıkıyor. Üç takımın birbirlerine yakın puanları bulunurken diğer yanda ise Gizem, Hatice ve Sevda'nın çok geride kalması onları elenmenin eşiğine getirdi. Kuaförüm Sensin puan durumuna göre en alt sırada bulunan üçlü eğer diskalifiye ya da çekilme gibi bir karar olmazsa elenecek gibi duruyor. Çünkü toplam puanlardaki fark 22 olarak göze çarpıyor. Birincilik için ise en yakın aday ise Yağmur, Yasin ve Özge. 78 puanı bulunan üçlüyü Tayfun, Serap ve Çiğdem ile Taner, Aslı ve Duygu takip ediyor. Birincilik her an el değiştirebilir.

 

Kuaförüm Sensin 4 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Haftanın son bölümünde final heyecanı yaşanıyor. Dört takımın alacakları her puan altın değerinde. Bu sebeple kimse hata yapmak istemiyor. Şu anki tabloya göre ilk sırada yer alan takım Yağmur, Yasin ve Özge. Onların ardından iki takım ikinci basamağı paylaşıyor. Haftaya düşük puanla başlayan Tayfun, Serap ve Çiğdem giderek bunu yükseltirken Taner, Aslı ve Duygu ise ters bir performans sergiledi. Puanlar ise eşit. Hatice, Gizem ve Sevda ise 50 puanla son sırada. 

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Çiğdem Çelik: 15 + 18 + 19 + 20 = 72
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Duygu Ekinci: 20 +  19 + 17 + 16 = 72
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Özge Aran: 20 + 20 + 20 + 18 = 78
  • Hatice Karpuz - Sevda Tekir - Gizem Doğan: 16 + 10 + 12 + 12 = 50


 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir



kuaförüm sensin aslı yazar

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN FOTOĞRAFLARI

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMURA ARAZ KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMUR ARAZ FOTOĞRAFLARI





Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.