Kuaförüm Sensin 4 Haziran Perşembe 258. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 4 Haziran Perşembe 258. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en başarılı kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını ağırlayan Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde yine büyük bir heyecan yaşanacak. Birbirlerine üstünlük kurmak isteyen 4 takımın mücadelesi nefes kesecek. Peki Kuaförüm Sensin 4 Haziran Perşembe 259. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Hafta ortasını geride bırakan ve finale doğru yol alan heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in 4 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 258. bölümü de çekişme dolu. Rakiplerini geride bırakmanın yanısıra hafta finaline de avantajlı girmek isteyen takımların hem psikolojik hem de hüner savaşı ilgiyle izlenecek. Yeni dönemin ilk birincisinin belirlenmesine çok yakın olunan programda bugünün sonuçları da öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 4 Haziran Perşembe 258. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Bilal ve Buse birinci oldu

Koronavirüs öncesindeki döneme damga vuran Bilal ve Buse dün de ilk sırada yer aldı. İkili birlikte çalıştıkları Selver Güneş ile iyi bir uyum yakaladı ve dün de birinciliği elde etti. İlk sırayı 14 puanla kapatan takımın ardından Ramazan, Saadet ve Aleyna geldi. 13 puanı aolan üçlüyü Mustafa, Tuna ve Su 10 puanla takip etti. Son sırada ise 10 puanla Öncü, Özlem ve Selen yer aldı.

kuaförüm sensin aleyna deniz


Saadet ve Buse arasında sivilce tartışması

Programa bu hafta katılan Saadet, yaptığı makyajla Buse'nin hedefi haline geldi. Aleyna'nın sivilcelerini kapatamadığını iddia eden Buse'ye karşı sert tepki gösteren Saadet; 'Beni kıskandın, dünkü çocuk gibi' ifadeler kullandı. Ramazan Arıkan da eşini korumak adına güzel makyözü egoist ile suçladı. Saadet ayrıca Aleyna ile yaşadığı problem sonrası makyajı bırakacağını söyledi. Adnan Serter, Saadet'e hak verdi.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin 4 Haziran Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 258. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 6
Çarşamba 14
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 8
Salı 10
Çarşamba 11
Perşembe 9
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet - Ramazan - Aleyna Puan
Pazartesi 4
Salı 9
Çarşamba 13
Perşembe 8
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 10
Perşembe 15
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.