Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen stil yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni dönemin ilk haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın kıyasıya mücadelesinde artık son kez performanslar sergilenecek ve ardından sıralama açıklanacak. Peki Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

SHOW TV'deki yayın hayatına iki aylık aranın ardından devam eden Kauförüm Semsin'de yeni dönemin ilk haftası bugün bitiyor. Pazartesi başlayan maratonda yarışmacılar eğlendi, güldü, güldürdü ve zaman zaman da tartıştı. Sert ifadelerin arka arkaya sıralandığı programda jüri üyeleri de yorumlarıyla da değerlendirmelerini yaptı. Bugün ise hafta finali günü. Yarışmacılar alacakları son puanlarla birlikte elenebilir ya da birinci olabilir. Bunun için de çok dikaktli olmak zorundalar. Hata kaldırmayacak güne geldiğimiz bölümde yaşanacaklar da merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Ramazan ve Saadet katıldı

3 Nisan'da veda ettiği ekranlara 1 Haziran'da geri dönen Kuaförüm Sensin'de yeni dönemin ilk takımı Saadet Dinçer, Ramazan Arıkan ve Aleyna Deniz olmuştu. Emina ve Mira'nın yerine gelen üçlü, beş gün boyunca kendilerine tanınan sürede ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına mücadele verdi. Puanları, sıralamaları ve yarışmadaki devam ya da elenme durumları öğrenilmek istenen takım, yarışmaya renk katmayı da başardı. İlk dönemlerinde 30 bölüm yarışan Ramazan ve Saadet'in best of macerasının ne kadar süreceği de öğrenilmek isteniyor.

kuaförüm sensin aleyna deniz
 

Ramazan hem güldür hem ağlattı

Dün ekranlara gelen bölümde Ramazan Arıkan'ın bisiklet hayaline kavuşmasını anlatması herkesi hüzünlendirdi. Bilal ve Öncü'nün gözlerinin yaşardığı anlarda özellikle Muammer Ketenci de ağlamaklı bir hale büründü. Diğer yandan da Bilal'i, Adnan Serter'in koltuğuna otururken kaydeden Ramazan, bu anlarla hem stüdyodakileri hem de izleyicileri eğlendirdi.

 

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 259. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı, birinci ve elenen takımları aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 6
Çarşamba 14
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 8
Salı 10
Çarşamba 11
Perşembe 9
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet - Ramazan - Aleyna Puan
Pazartesi 4
Salı 9
Çarşamba 13
Perşembe 8
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 10
Perşembe 15
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Ramazan, Saadet ve Aleyna elendi. Öncü, Özlem ve Selen birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.