Kuaförüm Sensin 7 Temmuz Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 7 Temmuz Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Dün başlayan yeni haftası ve dönemi ile herkesi yeniden ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in ikinci günü de başlıyor. Birbirinden iddialı takımların kıyasıya yarışına sahne olan ve zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı programda eğlence eksilmeyecek. Günü lider tamamlamak isteyen takımların alacakları puanlar da büyük önem taşıyor. Peki Kuaförüm Sensin 7 Temmuz Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz...

Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren Kuaförüm Sensin'de salı günü heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar kendilerine verilen sürelerde ellerinden gelenin en iyisini yaparak günü birinci sırada bitirio hafta sonuna avantajlı girmek için performanslarını sergileyecek. Diğer yandan hünerleri kadar psikolojik mücadele de verecekler. İzleyiciler de gün sonu oluşacak puan tablosunu merak ederek araştırıyor. Peki Kuaförüm Sensin 7 Temmuz Salı kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Fark yarattılar

Pazartesi gününden itibaren 12 farklı yarışmacının yer aldığı Kuaförüm Sensin'de kıyasıya bir mücadele yaşandı. İlk gün olması sebebiyle daha da fazla istim üzerinde buluann takımlar konseptin zorluğu da eklenince bir hayli yoruldular. Bülent Ersoy şıklığını modellerine yansıtmak zorunda olan kuaförler ve makyaj uzmanları, önemli işlere imza attılar. Tüm ekipleri çift haneli puanlarla ilk günü bitirdi.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları
 

Ceviz de fayda etmemiş!

Kuaförüm Sensin'in bugün yayınlanacak olan 281. bölümünün fragmanında dikkat çeken anlar yaşandı. Dün Aytekin ve Dilek'in modeli olarak yarışmaya katılan Banu Teker adından söz ettirmeyi başardı. Sözleri, ses tonu ve tavırları ile binlerce kişiden yeni Selver Güneş yorumları alan Banu Teker, bugün de Hadise'nin 'Prensesler Gibiydim Baba Evinde' şarkısını söyleyecek. Bülent Ersoy'a 'Buraya gelirken ceviz yiyorum' açıklaması yapan Dilek'e Diva, 'Ceviz de fayda etmemiş' şeklinde esprili bir yanıt verdi. Diğer yandan dün yayına damga vuran isimler arasında Dilek Öz, Özlem Parlu ve Ece Bingöl vardı. Aytekin Hamiş de getirdiği kurallarla dikkat çeken yarışmacılardandı. Tayfun Ateşoğlu ve Serap da izleyicilerin aklında kaldıkları mütevazilikle yarışmaya geri döndü.

kuaförüm sensin şule makaroğlu

kuaförüm sensin şule makaroğlu
 

Kuaförüm Sensin 7 Temmuz 2020 Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 281. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Engin-Koray-Özlem Puan
Pazartesi 14
Salı 5
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Dilek-Aytekin-Banu Puan
Pazartesi 13
Salı 8
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Ece-Ali-Almila Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

Serap-Tayfun-Şule Puan
Pazartesi 11
Salı 12
Çarşamba
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.