Kuaförüm Sensin 8 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 8 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en çok eğlendiren yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yer aldığı programda en yüksek puan alan üçlü merakla araştırılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 8 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? İşte detaylar...

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen ve takip edilen yarışmasında yeni dönemin ikinci haftası başlıyor. Bilindiği üzere geçen hafta yarışmaya Ramazan Arıkan, Saadet Dinçer ve Aleyna Deniz veda etmişti. Yerlerine gelecek isimler de araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Bu detayları da atkaracağımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Kuaförüm Sensin 8 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? İşte detaylar...
 

Kuaförüm Sensin'e Songül, Yağmur ve Melisa katılıyor

Cuma günü yayınlanan son bölümün ardından ekranlara gelen fragmanda yeni haftanın yarışmacıları da belli oldu. Songül Yıldız, kardeşi Yağmur Yıldız ve model Melisa Yıldız bugünden itiabren birincilik mücadelesi verecek. İlk günden itibaren kendilerine verilen süre zarfında ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyen üçlü takımın performansı merakla bekleniyor.

kuaförüm sensin songül yıldız


Ramazan ve Saadet elendi

Geçtiğimiz hafta yeni dönemin ilk maratonu ile karşımzıa çıkan Kuaförüm Sensin'in yeni takımı Ramazan Arıkan ve Saadet'ten oluşuyordu. Modelleri de Aleyna Deniz'di. Yeni takım verdikleri mücadelenin sonunda haftanın en düşük performansına imza atarak listenin son surasında yer aldılar ve elendiler. Böylelikle beklentilerin altında kaldılar.

kuaförüm sensin melisa seyfi
 

Kuaförüm Sensin 8 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 260. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 11
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.