Kuaförüm Sensin 9 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 9 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en iddialı kuaför ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve kıyasıya yarışa sahne olan Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı başlıyor. Dün başlayan haftada ikinci gün de yine müthiş bir rekabete sahne olacak. Bugün de gözler alınacak puanlara çevrildi. Peki Kuaförüm Sensin 9 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı, hünerlerini sergileyip hafta sonundaki 10 bin liralık ödülün sahibi olabilmek adına ter döktüğü Kuaförüm Sensin'de yeni günde de büyük bir mücadele verilecek. Takımşar dünün ardından bugün de yine birincilik adına saçlar kesecek, makyajlar yapacak ve kendilerine en uygun tercihleri yaparak jüriye kendilerini beğendirmeye çalışacak. Ve elbette rakiplerine de. Marifetleri kadar psikolojik bir savaşa da sahne olan yarışmada yine eğlence ve gerilimli anlar yaşanacak. Peki Kuaförüm Sensin 9 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin'e Songül, Yağmur ve Melisa katıldı

Dün başlayan yeni haftada Ramazan, Saadet ve Aleyna'nın yerine gelen isim açıklandı. Buna göre Songül ve Yağmur Yıldız kardeşler ile Melisa Seyfi bu haftadan itibaren kendilerini birinci sıraya taşıyacak performansa imza atmak için bu önemli arenaya katıldılar. Ancak ilk gün aldıkları puan çok da beklendiği gibi olmadı.Pazartesiyi 8 puanla son sırada tamamladılar. Melisa ağladı. Songül ve Yağmur rakiplerine isot armağan etti, stüdyoya davul zurna ekibi getirdi.

kuaförüm sensin songül yıldız
 


Selver'in gelinlik kazası

Dün yarışmada gelinliklerle hazırlanan modeller güzellikleriyle dikkat çekti. Selver Güneş ise stüdyoya girmek üzere attığı adım sonrası düştü. Yardımına ilk olarak Gözde Kansu, sonra ise diğer yarışmacılar koştu. Sebile Ölmez ve jüri üyelerinin yanısıra bazı yarışmacılar da Güneş'in bu anlarına gülerek tepki verdi.

 

kuaförüm sensin melisa seyfi
 

Kuaförüm Sensin 9 Haziran Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 261. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 11
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum