Kuaförüm Sensin Ali Ekim kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ali Ekim kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin başarılı yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Cuma gününden sonra dört takımın geleceği ve kıyasıya yarışacağı programda kimlerin yer alacağı merak konusuydu. O isimler belli oldu. Kuaförlerden biri Ali Ekim. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki Kuaförüm Sensin Ali Ekim kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birçok programın aksine yaz döneminde de ekranda olmayı sürdüren Kuaförüm Sensin'de cuma günü kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Birinciliği Bilal, Buse ve Selver elde etmişti. Ancak tüm takımlar programdan ayrıldı. Yerlerine gelecek yarışmacılar da merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda Ece Bingöl ile Ali Ekim'in yarışacağı gösterildi. Peki Kuaförüm Sensin Ali Ekim kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı bu sayfada yer almaktadır.

 

Kuaförüm Sensin Ali Ekim kimdir?

29 yaşında olan genç kuaför mesleğe 12 yıl önce başladı. Renklendirme ve kesim uzmanı. Birçok ülkeden müşterileri mevcut. Sarı tonları sevmekle birlikte bu alanda iddialı olduğuunu ifade ediyor. Modern bir bakış açısına sahip. 10 yıldır Yakup Özsoy'un salonunda çalışıyor. İstanbul'da doğdu büyüdü. Koç burcu. Yarışmada partnerleri ile birlikte 10 bin lirayı kazanmak için uğraş verecek. Boyu 1.75 ve yeşil renk gözleri var.

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir
 

Kuaförüm Sensin Ali Ekim Instagram hesabı

Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren Kuaförüm Sensin'de hünerlerini sergileyecek olan Ali Ekim sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Kendisine ait bir hesabı bulunan genç kuaförün 10 bine yakın da takipçisi var. Profilinde mesleki çalışmalarını yayınlayan Ekim'in her paylaşımına etkileşim yağoyor. Kendisini @aliekimofficial profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.