Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir dönem başlıyor. Dört masa bir den değişti ve yerlerine gelecek yarışmacılar merak ediliyordu. O isimler açıklandı. Ece Bingöl ve Ali Ekim'e eşlik edecek model Almila Kuruoğlu oldu. Peki Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birçok programın aksine yaz döneminde de ekranda olmayı sürdüren Kuaförüm Sensin'de cuma günü kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Birinciliği Bilal, Buse ve Selver elde etmişti. Ancak tüm takımlar programdan ayrıldı. Yerlerine gelecek yarışmacılar da merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda Ece Bingöl ve Ali Ekim'in yarıştığı, kendilerine ise Almila Kuruoğlu'nun eşlik ettiği görülüyor. Genç ve güzel yarışmacı hakkında araştırmalar yapılmaya da başlandı. Peki Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?

Yarışmada yarından itibaren birincilik için mücadele edecek olan Almila Kuruoğlu ekranlara yabancı bir isim değil. Daha önce Göz6, İşte Benim Stilim, Bana Her Şey Yakışır ve Bu Tarz Benim gibi yarışmalara katılarak adından söz ettirmeyi başardı. Aslen Kayserili. En çok korktuğu şey arı. Hayatta hiçbir zaman yapmayacağı tek şey de lokum yemek. 1.75 boyunda ve 56 kilo. 1995 doğumlu. 25 yaşında.

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları


 

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu Instagram hesabı

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'in yeni yarışması Almila Kuruoğlu Instagram'da adeta bir fenomen. Yarışmalarda elde ettiği ünle birlikte binlerce kişinin takibe aldığı genç yarışmacının kendisine ait hesabı bulunuyor. 64 bine yakın takipçisi var. @almilakuruoglu adresinden talibe alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.