Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacılar kadar modeller de ilgi odağı ve haklarında birçok araştırma yapılıyor. Peki Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz, stil, eğitici ve bir o kadar da eğlendirici programı Kuaförüm Sensin'de heyecan dolu bir hafta geride kalmış, ardından yayınlanan fragmanla birlikte yeni bölümler için bekleyiş başlamıştı. Özellikle tüm masaların programda yer almayacak olmaması sonrasında yarışacak isimler de araştırılarak öğrenilmek isteniyordu. Modeller de yarışmacılar kadar hatta bazen onalrdan daha fazla haklarında bilgi sorgulaması gerçekleştiriliyor. Bu haftanın modellerinden biri Banu Teker oldu. Peki Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Yarışmada pazartesiden Aytekin Hamiş ve Dilek Öz'e eşlik edecek olan Banu Teker hakkında pek bir bilgi yok ancak eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Tekstil Sanatları Bölümü'nde eğitim aldığı biliniyor. Bunun yanısıra daha önce katıldığı yarışmalar var. Kim Milyoner Olmak İster ve Çarkıfelek'te kendisini izledik. 4 Haziran 2020 Almanya Berlin doğunlu. İstanbul'da yaşıyor. Ailesinin tek kızı. İki köpeği var. Hayatta en güçlü iddiasının tarzını göstermek olduğunu ve bu sebeple yarışmaya katıldığıını ifade etti. Gelecekte başarılı ve ünlü bir tasarımcı olmak istiyorum.

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

kuaförüm sensin banu teker

kuaförüm sensin banu teker
 

Kuaförüm Sensin Banu Teker Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren ekranlarda bir kez daha yer almaya hazırlanan Banu Teker'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve bin 13 kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisi de 224 hesabı takip etmektedir. Profilini görüntülemek için öncelikle onay almanız gerekiyor. Çünkü kendisini takip etmeyenlere fotoğrafları kapalı. @banu_teker hesabından Banu Teker'in profilini görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum