Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Dört takıma eşlik edecek isimler de belli oldu. Buna göre Meltem ve Eylem ile 10 bin lira için mücadele edecek model Burçin Özgün olarak açıklandı. Peki, Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve her bölümü ile de izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in yeni haftası bugün başlıyor. Pazartesi günü 336. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmada yine puan savaşı verilecek. Ayrıca yeni yarışmacılar ve modeller de programa renk katacak. Ekiplerle birlikte mücadele edecek modeller de açıklandı. Buna göre Burçin Özgün, Meltem Topçu ve Eylem Kaya ile birlikte 10 bin lirayı kazanabilmek adına çana gösterecek. Peki, Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Burçin Özgün kimdir?

Bugünden itibaren Eylem ve Meltem'in modeli olarak hem saç ve makyajı taşımak hem de kombinleriyle puanları yükseltmek için uğraş verecek olan Burçin Özgün 26 yaşındadır. Aslen Zonguldaklıdır. Estetisyenlik yapmaktadır. Şu anda ise internette @byburcinbutik hesabında ürünlerini satmaktadır. Almanya'da yaşıyordu ancak 3 aydır İstanbul'da. Kendisi bekardır. 17 yaşından bu yana televizyonda yer almıştır. Birçok klipte yer almıştır. Ünlülerle röportaj yapmıştır. Koç burcudur. İnsanın modaya göre değil kendine yakışanı giymesi gerektiğini düşünmektedir.




 


Kuaförüm Sensin Burçin Özgün Instagram hesabı

Yarışmanın yeni hafta modellerinden biri olan Burçin Özgün'ün Instagram hesabı da merak konusu oldu. Güzel yarışmacının fotoğraflarını yayınladığı ve binlerce etkileşim elde ettiği profili bulunmaktadır. Kendisini 13 bin kişi takip etmektedir. Siz de kendisinin fotoğraflarını görüntülemek ve takip etmek için @burcin.ogn hesabına ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.