Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de cuma günü yapılan finalin ardından gözler bugüne çevrildi. Başlayacak yeni hafta ile birlikte modeller de değişecek. Takımlara eşlik edecek dört isim de belli oldu. Büşra İpek Kösedağı da onlardan biri. Peki, Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri eğlendiren ve birçok konuda bilgilendiren Kuaförüm Sensin'e bugün birbirinden güzel dört yeni model katılıyor. Saç boyama ve kesme formatının getirilmesiyle birlikte her hafta değişen modeller arasında bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Büşra İpek Kösedağı. Taner ve Aslı ile birlikte yarışacak olan güzel model hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir?

Adanalı Aslı Yazar ve Taner Güneri ile birlikte birincilik için yarışacak olan Büşra İpek Kösedağı 26 yaşında. Yaman adında bir erkek çocuğu annesi. Hayatta güçlü olmayı seçmek zorunda kaldığını ve kendisini bugünlere getiren herkese teşekkür eden genç model lise mezunu. Balık burcu. Bu sebeple de çok sulu göz olduğunu ifade ediyor. 21 yaşında çoğcunu doğurduktan sonra kendisinin de dünyaya geldiğini fark ettiğini anlatan güzel model, oğlu ile yorucu, gayretli ve dünya güzeli bir hayat paylaştıklarını, Yaman'ın kendisine yoldaş olduğundan bahsediyor. En büyük korkusu geç kalmak. Kendisinde bu durumu yaşadığını ancak inandığını anlatıyor. Pes etmeyi sevmeyen mücadeleci bir yapısı var. Oyunculuk hayali olan 26 yaşındaki yarışmacı bunun için de gayret gösteriyor. Her gün üzerine koyarak ilerlediğini ve emeklerinin karşılığını alacağına inanıyor. Kin ve nefret barındırmayan bir kişiliğe sahip. Hırsını kontrol edebilecek şekilde kullanabiliyor.

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir


Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı Instagram hesabı

Bugünden itibaren birincilik için mücadele verecek olan Büşra İpek Kösedağı'nın Instagram üzerinde oldukça aktif bir hesabı bulunmaktadır. Kendisini 61 bine yakın kişi takip etmektedir. Genellikle oğlu Yaman'ın fotoğraflarını yayınlamaktadır ve hesabının adını da @yamansmom olarak belirlemişti. Kendi fotoğrafları da oldukça yüksek etkileşimler almaktadır. Büşra İpek Kösedağı fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum