Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı kuaförleri, makyaj uzmanları ve modellerinin kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha başlıyor. Birbirinden yetenekli isimlerin hünerlerini sergilediği zorlu maratonda yeni isimler de yer almaya devam ediyor. O yarışmacılardan biri de Büşra Küçük Yeşil oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarının sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de 24 Ağustos Pazartesi'den itibaren yeni hafta başlıyor. Verilecek olan puan savaşına yeni yarışmacılar da katılacak. Kuaför Kaan'ın takım arkadaşları değişti. Ece Acar Bingöl'ün yerine makyözlük yapacak isim belirlendi. Yarından itibaren Büşra Küçük Yeşil kendisi ve takımı adına elinden gelenin en iyisini yapabilmek adın mücadele verecek. Peki, Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil kimdir?

Binlerce kişinin ilgiyle izlediği yarışmanın çiçeği burnunda makyözü Büşra Küçük Yeşil 28 yaşındadır. Freelance olarak çalışmaktadır. Daha önce bankacılık yaptı ancak sektörün kendisine göre olmadığına karar verdikten sonra ayrıldı. Sevdiği işi yapıyor ve makyaj sanatçısı olarak yaşamına devam ediyor. Sektörde kendisini geliştirmek ve adını duyurmayı hedefliyor. Aslen Sakaryalı ve evli. Üniversite mezunu.

Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil

Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil
 


Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil Instagram hesabı

Pazartesiden sonra Türkiye'nin gözü önünde performansını sergileyecek Büşra Küçük Yeşil'in kendisine ait bir Insatagram hesabı bulunmaktadır. Ve her geçen gün bu sayıyı artırmaktadır. Hesabında makyaj çalışmalarına dair paylaşımlar yapmaktadır. Kendisini @makeupbusrayesil adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.