Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik bu hafta da yarışıyor

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik bu hafta da yarışıyor
Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni hafta bugün başlıyor. Geçen hafta elenen Gül ve Berna'nın modeli Çiğdem Çelik için ise program devam ediyor.

SHOW TV'nin öğle saatlerine renk katan yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün yeni haftanın ilk bölümü yayınlanacak. Toplamda 300 bölüme doğru gidilen programda yarışmacılar kendilerini ilk sıraya taşıyacak performansa imza atmaj istiyor. Diğer yandan yarışmacılar da merak ediliyordu anca flaş bir sürpriz yaşandı.


 

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik yeniden yarışacak

Makyöz Gül Mammadova ve kuaför Berna Kanberoğlu ile geçen haftanın en az puanını alan güzel model, yayınlanan yeni fragmanda da vardı. Gelen takımla birlikte yarışacak olan Çelik, Sedat Hataloğlu ve Eda Kozat ile birlikte bir lez daha birincilik için çaba gösterecek. Geçen haftanın ardından bu kez ortaya koyacağı form merakla bekleniyor.


 

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir?

Makyöz Gül Mammadova ve kuaför Berna Kanberoğlu'nun modeli olacak Çiğdem Çelik 1979 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medyada takipçisi bol olan isimlerin başında gelmektedir. İlk kez tv ekranlarına Yemekteyiz adlı program ile başlayan güzel yarışmacı Bulgaristan göçmeni bir annenin kızıdır. Annesi ve ablaları ile İstanbul'da yaşayan Çiğdem Çelik, Kova burcudur ve 41 yaşındadır. 1.65 boyunda 53 kilodur.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Geride kalan haftada Almila Kuruoğlu, İşte Benim Stilim'de kendini gösteren model olarak dikkat çekmişti. Çiğdem Çelik de yine aynı programda ve İşte Benim Stilim All Star'da yer almıştı. Aldığı halk oyları ile 3. olmuştu. Bir havayolu şirketinde hosteslik yapan Çiğdem Çelik, kariyeri için bu meslekten istifa etmiştir. Fenomen yarışmasına da katılmıştır. 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren takımı ile mücadele verecek olan güzel model Instagram'da da oldukça fazla takipçiye sahip. Mevcut modellerden Özlem Parlu'nun sahip olduğu 150 bin takipçinin de üstünde kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisi 200 bine yakın kişi takibe almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum