Kuaförüm Sensin'de Çiğdem Çelik üçüncü takımıyla yarışacak

Kuaförüm Sensin'de Çiğdem Çelik üçüncü takımıyla yarışacak
Kuaförüm Sensin'in bugün başlayan yeni haftasında heyecan dorukta. Ancak bir isim var ki en çok onun performansı merakla bekleniyor. Geldiği günden bu yana iki takımının elenmesine rağmen yarışmada kalan Çiğdem Çelik, üçüncü kez yarışma fırsatı yakaladı.

Türkiye'nin en iddialı kuaförleri, makyözleri ve modellerinin yarıştığı Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında da heyecan devam ediyor. Cuma günü belirlenen elenen ve birinci olan takımın ardından gözler bugüne çevrildi. Türkan Övünç, Kaan Kardeşler ve Gizem Ay'ın katılacağı bölümde Çiğdem Çelik de üçüncü takımıyla programdaki üçüncü haftasına girecek.
 


Çiğdem Çelik iki takımla elendi!

Geldiği ilk hafta Gül Mammadova ve Berna Kanberoğlu ile birlikte en düşük puanı alan güzel model, Bülent Ersoy'un özel ricası ile yarışmada kalmıştı. Ardından başlayan haftada Eda Kozat ve Sedat Hataloğlu ile yarıştı. Geçen haftada da gerginliklerin devam ettiği bölümlerde çelik ve ekibi yine sonuncu oldu. Ancak bu kez de şansı yaver gitti ve Hazal Fatma Fırat programdan çekilmek için izin istedi. Tayfun Ateşoğlu da kendisini takımında görmek istediğini açıkladı. Çiğdem Çelik bu hafta üçüncü kez yarışacak ve tüm gözler onda olacak. Bunca program takım arkadaşları ile tartışan ve çoğu zaman hataları onlarda arayan Çiğdem Çelik'in yeni ekibinin cuma günkü sıralaması daha da merak konusu.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.