Kuaförüm Sensin'de Gözde Kansu'dan Çiğdem Çelik'e şok çıkış!

Kuaförüm Sensin'de Gözde Kansu'dan Çiğdem Çelik'e şok çıkış!
Kuaför ve makyaj uzmanlarının kıyasıya mücadelesine sahne olan Kuaförüm Sensin'de modeller de adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu haftaya yarışmaya başlayan Çiğdem Çelik, tartışmalarına devam edince Gözde Kansu'dan flaş bir çıkış geldi.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile ekranları kasıp kavuran Kuaförüm Sensin'de hararetli anlar yaşanmaya devam ediyor. Dört takımın rekabetinde üçüncü gün de dopdolu bir şekikde devam ediyor. Saray düğünü konseptinde tasarımlarını yapan kuaförler ve makyaj uzmanlarının yanısıra modeller arasında da zaman zaman elektrikli anlar yaşanıyor. Sonuncusunda ise Çiğdem Çelik baş roldeydi.
 


Gözde Kansu'dan flaş çıkış: Tüm program seni mi dinleyeceğiz?

Yarışmada dedikodu kutusu olarak görülen Engin Yılmaz bir kez daha olanı biteni anlatmaya başladı. Çiğdem'in Aytekin ile tartıştığını söyleyen başarılı kuaförün ardından gözler iki isme çevrildi. Çiğdem sinirli bir yapısı olduğunu ve bunu değiştirmeyi denese de başaramadığını belirterek Aytekin Hamiş'e karşı sert tavrını sürdürdü. Aytekin de takım halinde konuştukları için kimseyi anlamadığını ve bu sebeple sadece kuaför ve makyözle muhattap olmak istediğini söyledi. Çiğdem cevap verirken Gözde Kansu da 'Ama Çiğdem, tüm program seni mi dinleyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Geride kalan haftada Almila Kuruoğlu, İşte Benim Stilim'de kendini gösteren model olarak dikkat çekmişti. Çiğdem Çelik de yine aynı programda ve İşte Benim Stilim All Star'da yer almıştı. Aldığı halk oyları ile 3. olmuştu. Bir havayolu şirketinde hosteslik yapan Çiğdem Çelik, kariyeri için bu meslekten istifa etmiştir. Fenomen yarışmasına da katılmıştır. 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren takımı ile mücadele verecek olan güzel model Instagram'da da oldukça fazla takipçiye sahip. Mevcut modellerden Özlem Parlu'nun sahip olduğu 150 bin takipçinin de üstünde kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisi 200 bine yakın kişi takibe almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.