Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 15 Eylül Salı Puan Durumu

Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 15 Eylül Salı Puan Durumu
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Salıyı sallamak için ekranlardaki yerini alacak olan yarışmacıların puan savaşı da ilgiyle takip edilecek. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 15 Eylül Salı Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de en çok izlenen yarışmalardan biri olan ve her bölümü de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in 326. bölümü bugün nefes kesecek. Dün başlayan yeni haftada ilk günün puanları verildi ve sıra bugünde. Dört takımın rekabetinde yeni perde açılacak ve herkes birincilik için elinden geleni yapacak. Kuaför ve makyaj uzmanlarının korakor mücadelesinde gün sonu da merak konusu. Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 15 Eylül Salı Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Beş kişi katıldı

Cuma günü yapılan finalin ardından pazartesi başlayan yeni haftada beş yeni isim vardı. Ayrıca Fatih Ürek de jüriye katıldı. Dört modelden Fadime Öznur Güneş, Serap ve Tayfun'un takımmına, Zümrüt Toparlı Aslı ve Tener'in takımına, Merve Bodur Yasin ve Yağmur'un takımına ve Şerife Yıldırım da Eylem ve Meltem'in takımına eşlilk etti. Meltem yarışmaya devam ettiği için onun sadece takım arkadaşı değişti. Eylem Kaya kuaför koltuğuna oturdu ve hünerlerini sergilemeye başladı.



 

Taner ve Aslı'dan tam puan

Dün başlayan yeni haftanın ilk bölümünde takımlar serbest saç ve makyaj konseptinde yarıştı. Kendilerine veirlen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşan kuaförlerin ve maykaj uzmanlarının aldıkları puanlar da belli oldu. Haftaya Taner, Aslı ve Zümrüt bombagibi bir başlangıç yaparak tam puanı aldılar. İkinci sırada Tayfun, Serap ve Öznur vardı. Üçüncü ise Meltem, Eylem ve Şerife'ydi. Geçen haftanın birincisi Yasin ve Özge ile dün kendilerine eşlik etmeye başlayan Merve 15 puanla son sırada yer aldı.

Fadime Öznur Güneş fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 15 Eylül Salı puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugün de yarışmacılar birincilik için kollarını sıvayacak. Kuaförler saçlardan, makyözler makyajlardan ve modeller de kombinlerden sorumlu olarak sahneye yani jüri karşısına çıkacak. 10 bin lira için mücadele verecek olan ekiplerin alacakları puanlar haberimizde sonuçlar açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Öznur Güneş: 19 + 11
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Zümrüt Toparlı: 20 + 20
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Merve Bodur: 15 + 17
  • Eylem Kaya - Meltem Topçu - Şerife Yıldırım: 17 + 12

Fadime Öznur Güneş kimdir

kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

kuaförüm sensin zümrüt toparlı

kuaförüm sensin eylem kaya kimdir

kuaförüm sensin eylem kaya fotoğrafları

kuaförüm sensin merve bodur kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.