Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı
Televizyon ekranlarının en stil programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bugün yepyeni bir hafta başlıyor. Hem de yeni takımıyla. Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz'un elenmesinin ardından evli bir çift daha performanslarını sergilemek üzere milyonların önüne çıkıyor. Makyöz koltuğuna oturacak isim ise Dilara Çatıkkaş oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan hafta finali ile heyecanın devam ettiği ve 10 bin liranın sahibini buldğu Kuaförüm Sensin'de bir takım da elenme üzüntüsü yaşamıştı. Aslı Topuz ve Burcu Tokgöz, modelleri ile hafta boyunca süren anlaşmazlıkları sebebiyle tavan yapan gerilim sonasında yarışmadan elendi. İkilinin performaslarını yansıtamaması ve model mağduru olması tüm hafta boyunca çok konuşuldu. Yerlerini ise bu haftada evli bir çift dolduracak. Makyöz koltuğuna oturacak isim ise Dilara Çatıkkaş oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş kimdir?

Bugün eşi Mustafa Çatıkkaş ve modelleri Gamze Uzun ile birlikte 10 bin lira mücadelesi vermeye başlayacak olan Dilara Çatıkkaş 29 yaşında. İzmirli. Yarışmaya da İzmir Torbalı'dan katılıyor. Kendisi takım arkadaşı Mustafa ile evlidir. Daha önce televizyon deneyimi bulunmamaktadır. Kova burcudur. Kendisinin ve eşinin işlettiği bir salonu vardır. Adresi Metropolis Caddesi 5105 Sokak No120 /b THE SACH İzmir Torbalı'dır.

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları


 

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş Instagram hesabı

Makyöz olarak takımıyla cuma günkü finalde adını ilk sıraya yazdırmak isteyen Dilara Çatıkkaş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif kullanıcıdır. Genelde salonunda yaptığı çalışmaları ve eşi ile olan fotoğrflarını yayınlamaktadır. Şu an 675 takipçisi vardır. Yarışmada adının açıklanmasıyla bu sayıyı artırması bekleniyor. Kendisini @makeupdilaracatikkass profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.