Kuaförüm Sensin Dilek Öz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Dilek Öz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Kıyasıya rekabetin devam ettiği ve yeni döneme girilen Kuaförüm Sensin'de bomba gibi bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yer aldığı programda birincilik mücadelesi nefes kesecek. Yarışacak isimler de belli oldu. Onlardan biri daha önce de bu platformda kendisini kanıtlamış olan Dilek Öz. Peki Kuaförüm Sensin Dilek Öz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs döneminde ekranlardan uzak kalan ancak iki aylık bir aranın ardından geri dönen Kuaförüm Sensin'de önce jüri üyeleri değişti, cuma günü de tüm takımlar yarışmadan ayrılarak yerlerini yeni yarışmacılara bıraktı. Bilal, Selver ve Buse'nin birinciliği ile sona eren haftadan sonra yayınlanan 280. bölüm fragamnı herkesi heyecanlandırdı. Yarışacak isimler de fragmanda ortaya çıktı. Daha önce de yarışmada bu maratona ortak olan Dilek Öz yine birincilik için yarışacak. Peki Kuaförüm Sensin Dilek Öz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Dilek Öz kimdir?

Yarışmada ikinci kez hünerlerini sergileyecek olan Dilek Öz aslen Kastamonu Çatalzeytinli ancak Kırklareli'nde yaşıyor. Bekar. Üniversiteyi bıraktıktan sonra kuaförlük ve güzellik uzmanlığı akademisini bitirdi. Reklendirme uzmanı. Aynı zamanda makyajda da eğitimler veriyor. 3.  sınıftan bu yana kuaförlük yapıyor. 18 yaşında kendi salonunu açtı. İkizler burcu. Deli dolu ama saman alevi gibi tanımlıyor kendisini. Yalandan hoşlanmıyor. Hayatını işine ve mesleğini geliştirmeye adayan Dilek Öz hevesinin hiç azalmadığını söylüyor. Ayrıca ailesine de çok düşkün. Üç ağabeyi var. Hayatını işinle ve ailesinle gerçmek en büyük kaynağı. En büyük hayali ise dünyadaki herkesin kendisini tanıyacağı günün gelmesi.


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

 

Kuaförüm Sensin Dilek Öz Instagram hesabı

Güzel yarışmacının kendisine ait hesabı bulunmaktadır. Burada takipçilerine mesleğine yönelik paylaşımlar yapmaktadır. Ayrıca kendi fotoğraflarını day ayınlamaktadır. Kendisini 27 bin kişi takip etmektedir. Siz de eğer Dİlek Öz'ün makyaj bilgilerinden faydalanmak ve yaptığı işleri görmek istiyorsanız @dilekooz hesabını takibe alabilirsiniz.

 

Kuaförüm Sensin Dilek Öz sponsorları

Yarışmada birbirinden şık kıyafetler ve aksesuarlarla fark yaratan Dilek Öz'ün sponsorları aşağıda yer almaktadır.

https://instagram.com/shebu.boutique
https://instagram.com/valandova_moda_evi
https://instagram.com/lizelcomtr?
https://instagram.com/bijuteriseda
https://instagram.com/alyamodagelinlik

 

Eva Kuaför ve Güzellik Salonu İletişim bilgileri, telefon ve adresi

Kuaförüm Sensin yarışmacısı Dilek Öz'ün sahibi olduğu salonun bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.