Kuaförüm Sensin Dilek Timur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Dilek Timur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'e haftanın sonuna doğru gelinen bölümde yeni bir ekip katıldı. Engin Yılmaz'ın ayağının kırılması sonrasında ekip yarışmadan çekildi. Yerine gelen takımda yer alan makyöz ise Dilek Timur oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Dilek Timur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Adnan Serter, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün yaptığı Kuaförüm Sensin'de dün yeni bölüm başında üzücü bir haber verildi. Bugüne kadar başarılı bir şekilde programda yarışan Engin Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Bu duyuruyu yapan Gözde Kansu'nun ardından Bülent Ersoy da şok geçirdi ve stüdyodaki herkes genç kuaföre geçmiş olsun dileklerini gönderdi. Ancak masanın dolması gerekiyordu ve yeni bir takım gelmeliydi. O ekip ise Dilek Timur, Özcan Ay ve Ezgi Küçük'ten oluştu. Makyözlük koltuğunda oturacak isim Dilek Timur oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Dilek Timur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Dilek Timur kimdir?

Dünden itibaren Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacısı olan Dilek Timir programa İstanbul Fulya'dan katılıyor. 25 senedir bu mesleğin içinde. Çıraklıktan geldi. 11 yaşından bu yana çalışıyor. Estetisyen ve kalıcı makyaj uzmanlığı yapıyor.  Binlerce kişi tarafından takip edilen Dilek Timur çalışmalarıyla adından söz ettirmektediri. Kendisinin Instagram hesabını @dilek_timur_ profilinde görüntüleyebilirsiniz.

kuaförüm sensin dilek timur

kuaförüm sensin dilek timur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.