Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
SHOW TV'ninn sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarıştığı programa yeni yarışmacılar geliyor. O isimlerden biri de Eda Kozat oldu. Genç yarışmacı bu haftadan itibaren birincilik için hünerlerini sergileyecek. Peki Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Işıl Reçber, Bülent Ersoy, Adnan Serter ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de bu hafta yine birbirinden iddialı dört takım için kıyasıya yarış başlıyor. Geçtiğimiz hafta bilindiği üzere Gül Mammadova ve Tayfun Ateşoğlu ile yakınlaşmasıyla dikkat çeken Berna Kanberoğlu yarışmaya veda etti. Yerlerine kimlerin gelecekleri merak konusuydu. O isimler belli oldu. Azebaycanlı makyözün ardından bu hafta koltuğa Eda Kozat oturuyor. Peki, Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Eda Kozat kimdir?

Pazartesiden itibaren Sedat Hataloğlu ve Çiğdem Çelik ile birlikte birincilik için ekranlarda yerini alacak olan Eda Kozat 26 yaşındadır. Aslen Malatyalıdır. Yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Galatasaray taraftarıdır. Burcu oğlaktır. Sakin bir yapıya sahip olmasına rağmen sinirlenince zor birine dönüştüğünü ifade etmektedir. Nişantaşı Üniversitesi Optisyenlik Bölümü'nden 2015 yılında mezun olmuştur. İki yıldır profesyonel olarak makyaj yapmaktadır. Hayvanları çok semekle birlikte pilates ve fitness ile uğraşmaktadır. Sağlıklı ve beslenmeye dikkat etmektedir. Yemek pişirme konusunda da kendisine güvenmektedir. Makyaj kendisi için bir tutku ve saatlerce ayakta kalmasına rağmen hiçbir şekilde yorgunluk hissetmediğini, aksine mutlu olduğunu dile getiriyor.


Kuaförüm Sensin Eda Kozat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir

Kuaförüm Sensin Eda Kozat Instagram hesabı

Yarışmanın genç kuaförü Eda Kozat'ın sosyal medyadaki profili de merak konusu oldu. Kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır ve iki profilde 18 bin kişi tarafından takip etmektedir. @edakozatmakeup ve @edakozat hesaplarından ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.