Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getirip kıyasıya yarışmalarına olanak tanıyan Kuaförüm Sensin'in 280. bölüm yarışmacıları belli oldu. Buna göre takımlardan birinde Engin Yılmaz hünerlerini sergileyecek. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Detayları bu sayfada okuyabilirsiniz.

SHOW TV'de yayınlandığı öğle saatlerini renklendiren, izleyenleri eğlendiren ve puan mücadelesi ile de nefes kesen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren dört takım verecekleri mücadele ile birlikte kıran kırana bir rekabete sahne olacak anlarda en yüksek puanı almak istiyor. Haftanın kuaförlerinden biri de Engin Yılmaz oldu. Seyirciler de kendisi hakkında birçok araştırmada bulunuyor. Peki Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir?

Bu haftadan itibaren Koray Şarklı ve Özlem Parlu ile birlikte 10 bin liralık ödülü kazanmak için çaba gösterecek olan Engin Yılmaz profesyonel makyajın yanısıra saç uzmanıdır. Kendisini örgülerin prensi olarak tanımlamaktadır.

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

 


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz Instagram hesabı

Pazartesi günü ile birlikte başlayacak olan yeni haftada programa damga vurmak isteyen Engin Yılmaz'ın kendisine ait hesabı bulunmaktadır. Burada mesleki çalışmalarının yanısıra hayatına dair kareler de paylaşmaktadır. Kendisini @engin.yllmz hesabından takip edebilirsiniz. 21 bin 900 takipçisi vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum