Kuaförüm Sensin Erdal Akdeniz kimdir?

Kuaförüm Sensin Erdal Akdeniz kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenene yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Buna göre geçen hafta Sevda Tekir'den boşalan kuaförlük koltuğuna oturacak isim Erdal Akdeniz olarak açıklandı. Peki, Erdal Akdeniz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de cuma günü haftanın birincisi Yağmur, Özge ve Yasin oldu. Son gündeki performanslarıyla Tayfun, Serap ve Çiğdem'i geride bırakan üçlü 10 bin liranın da sahibi olmayı başardı. Elenen takım ise son sırada yer alan Sevda, Gizem ve Hatice oldu. Final bölümünün ardından yayınlanan yeni hafta fragmanında kuaför ve makyaj uzmanı yarışmacılar tanıtıldı. Sevda Tekir'den boşalana kuaförülük koltuğunda Erdal Akdeniz oturacak. Meltem Topçu ve Birten Karayıldız ile birincilik mücadelesi verecek olan kuaför hakkında araştırmalar da başladı. Peki Erdal Akdeniz kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Kuaförüm Sensin Erdal Akdeniz kimdir?

Türkiye'nin en tarz yarışmasında kuaför olarak yer alacak olan Erdal Akdeniz Mardin'den katılmaktadır. Burada müşterilerini ağırlamaktadır. Birten Karayıldız için ilk gün pop art saçı yapacaktır. Adresi Cemre Sk. Metin Apt. Alti Yenișehir Mh. Mardin'dir. Randevu için telefon numarası da 05359782673'tür. Instagram hesabı @erdalkuafor'dur.

birten karayıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.