Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Cuma günü gerçekleşen finalde kimse elenmedi ancak Turhan ve Damla'nın makyöz eksiği vardı. O açık pazartesi günü kapanacak. Makyözlük koltuğuna oturacak isin belli oldu. Pazartesiden itibaren takıma eşlik edecek isim Gizem Aygünnur olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yeni jüri üyelerinin de katılımı ile renkli bir konsepte kavuşan Kuaförüm Sensin'de hafta finali gerçekleşti. Mustafa, Tuna ve Su Sümeyye'nin birinciliği elde ettiği günün ardından yeni haftada gelecek isim merak edilmeye başkandı. Bilindiği gibi çok tartışma getiren ve Türkiye'nin de gündemine oturan Zeynep Oktay'ın yarışmadan çekilmesi sonrasında yerine makyözlük koltuğuna oturacak isim belirlendi. Buna göre Gizem Aygünnur takıma eşlik edecek. Peki Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur kimdir?

Pazartesi günü başlayacak olan yeni haftada Turan ve Damla'yla birlikte yarışacak olan Gizem Aygünnur 23 yaşında. Aslen Selanik Göçmeni. 2 yıldır freelance olarak profesyonel makyaj hizmeti veriyor. 3 ay boyunca rakip yarışma olan Doya Doya Moda'da da çalıştı. İstanbul Kültür Üniversitesi Lojistik Bölümü mezunu. Nişanlı. Galatasaraylı. Akrep burcu. Hedefi İstanbul'da büyük bir makyaj stüdyosu açmak.


Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur


 

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur Instagram hesabı

Zeynep Oktay'dan sonra Turan ve Damla'nın makyöz eksiğini tamamlayacak güzel yarışmacının Instagram hesabı olup olmadığı da araştırma konusu haline geldi. Kendisine ait bir profil bulunmaktadır.  @gizemaygunnurmakeup adresinden takip edebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.