Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu

Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu
Ekranların en sevilen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de kendisi gibi oyuncu olan Özge Borak'tan sunuculuk görevini devralan ve bugüne kadar başarıyla sürdüren Gözde Kansu'nun yeni bölümde olmadığı görüldü. Yarışmayı izleyen seyirciler ise güzel oyuncunun nerede olduğunu merak ederek araştırmalara başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu? İşte detaylar...

SHOW TV'de yayınlandığı bölümlerle herkesi ekran başına kilitleyen ve hem eğlendirip hem de eğiten Kuaförüm Sensin'in 304. bölümünden sonra yeni haftanın fragmanı paylaşılmıştı. Ancak yeni fragmanda Gözde Kansu'nun olmadığı Programı uzun süredir başarıyla yürüten ve moderaötlrüğünün yanısıra renkli sunumu ve güler yüzü ile de gönüllerde taht kuran Kansu'nun neden programda yer almadığı merak konusu haline geldi. Peki, Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu? Detaylar haberimizde.
 


Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden yok?

300 bölümü geride bırakan ve yoluna tüm hızı ile devam eden Kuaförüm Sensin'in bugünden itibaren yayınlanacak olan bölümlerinde program sunuculuğunu Gözde Kansu üstlenmeyecek. Yerine Işıl Reçber getirildi ve artık onun moderatörlüğünde günün akışı sağlanacak. Yayonlanan son bölümde Gözde Kansu; 'Benim için çok zor bir anons olacak. Herkes burada ama artık ben yokum. Haftanın değil Gözde'nin de finali de diyebiliriz bugün için. Bu programı geçen sezon aldığımda 40 günlük bebekti. Ben yapamam dedim, oyuncuyum dedim ama olsun sunucuyu oyna dediler. Adım kuaförde iken konulmuş. O günden 300 bölüme ulaştık. Bir aile bir okul olarak tuttuk burayı. Ama bir yandan da set ve tiyatroyu özledim. Artık bana biraz izin verin.' ifadelerini kullanarak ayrılmıştı.  Yerine ise Çiğdem Batur geliyor.


GÖZDE KANSU EĞİTİMİ

Başarılı oyuncu Gözde Kansu üniversite mezunudur. İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyeri için de kendisibi geliştirmeye devam etmiştir.


GÖZDE KANSU SİNEMA FİLMLERİ

Kuaförüm Sensin'in güzel sunucusu Gözde Kansu dört filmde yer almıştır. Bunların ilki 2004'te Mürüvetsiz Mürvvet'tir. İkincisi 2008 yılında da milyonlarca kez izlenen ve bugün dahi hafızalarda bulunan Issız Adam'da yer aldı. Üçüncü filmi ise 2013 senesinde Kutsal Bir Gün oldu. Son yapım ise 2015 yılında yayınlanan Geçmiş isimll filmdi.

gözde kansu


GÖZDE KANSU DİZİLERİ

Kariyerinin şöhret basamaklarını adım adım çıktığı sektör olan dizi dünyasında da birçok projede yer alan Gözde kansu adaından başarıyla söz ettirdi. 1995'te Çiçek Taksi ile başlayan kariyerinde 1999-2003 arasında Ayrılsak da Beraberiz'de, 2000'de Abuzer Kadayıf'ta, 2000'de Üzgünüm Leyla ve 2002'de de En Son Babalar Duyar'da oynadı. 2002'de Yeter Anne ile sürdürdü. 2003'te Kurşun Yarası ile devam etti. 2004'te ise Canım Benim ile karşımzıa çıktı. 2006'da Cemile'de rol aldı. 2008 belki de onun için o dönemde altın çağdı. Dudaktan Kalbe ile adını milyonlara duyurdu. 2009'da Bahar Dalları, 2010'da Hanımın Çiftliği, 2011'de Al Yazmalım, 2014'te Ankara'nın Dikmeni, 2016-2017 İçerde ve 2018'de de Sen Anlat Karadeniz'de oynadı.

gözde kansu


GÖZDE KANSU TİYATRO OYUNLARI

Başarılı oyuncu ayrıca tiyatrocudur. Nereye Gitti Bütün Çiçekler, Enkaz, Kaçamak, Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir Şey Oldu ve Medya Medya Nereye gibi oyunlarda rol aldı.

gözde kansu

 

GÖZDE KANSU HANGİ AJANSA BAĞLI ÇALIŞIYOR?

Televizyon dünyasının en çok tercih edilen isimlerinden biri olan güzel oyuncu Icon Talent ile çalışmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.