Kuaförüm Sensin Gül Mammadova kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Gül Mammadova kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını bir araya getirerek kıyasıya yarışa sahne olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni hafta başlıyor. Yeni hafta ayrıca bir takımın daha programa katılması demek. Pazartesiden itibaren makyöz koltuğunda Gül Mammadova oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Gül Mammadova kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan son bölümünde büyük heyecan yaşatan Kuaförüm Sensin'de programa veda eden takım Ali, Ece ve Almila olmuştu. Birinciliği ise Tayfun, Serap ve Şule elde ederek 10 bin lira kazanmıştı. Giden takımın yerine kimin geleceği merakla araştırılıyordu ve final sonrası yayınlanan fragmanda yarışmacıların görüntüleri yayınlandı.Bu hafta yeni takımın makyaj işleri Gül Mammadova'dan sorulacak. Kendisi takım arkadaşlarıyla birlikte adını puan tablosunun en üst sırasına yazdırmaya çalışacak. Peki Kuaförüm Sensin Gül Mammadova kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Gül Mammadova kimdir?

Yarışmanın yeni makyözü Gül Mammadova 31 yaşındadır. Azerbaycan Devlet Petrol Üniversitesi'nde kimya mühendisliğini bitirdi. 12 senedir Türkiye'de yaşıyor. Kurumsal bir şirkette bölge müdürü olarak çalışıyor. Dört senelik evli. Kariyerini perakende sektöründe geliştirdi ancak Instagram'da yayınladığı çalışmaları geniş kitlelere ulaşınca makyaj üzerine de düşmeye ve hesabını geliştirmeye başladı. Ayrıca Youtube'da da kısa süre içerisinde yeni çalışmalara başlayacak. Bunun için bir de ekibi var. 3 köpek ve 4 kediyle yaşıyor. 1 köpeği engelli. Bir gözü görmüyor. Dövülmüş ve barınakta bakılırken onu sahiplenmiş. Hayvan barınağı açma düşüncesi de var. Türkçe'nin yanısıra Azerbaycan Türkçesi (anadili) Rusça, İngilizce ve İspanyolca biliyor.

kuaförüm sensin gül mammadova fotoğrafları

kuaförüm sensin gül mammadova kimdir
 

Kuaförüm Sensin Gül Mammadova Instagram hesabı

Yarışmanın yeni makyözü Gül Mammadova'nın Instagram'da oldukça popüler bir hesabı bulunuyor. Burada yaptığı sıradışı makyajlar ve saanatsal çalışmara yer veriyor. 18 bin civarında takipçisi bulunuyor. Kendisini @missduruk adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.