Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de cuma günü ekranlara gelen finalde Özcan, Dilek ve Ezgi veda etmişti. Yerlerine gelecek yeni takım merak konusuydu ve o isimler açıklandı. Yayınlanan yeni bölüm ve hafta fragmanında kuaförlük koltuğuna Gülse Kaplan'ın oturacağı belirtildi. Peki, Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de cuma günü ekranlara gelen finalde Özcan, Dilek ve Ezgi veda etmişti. Yerlerine gelecek yeni takım merak konusuydu ve o isimler açıklandı. Yayınlanan yeni bölüm ve hafta fragmanında kuaförlük koltuğuna Gülsen Kaplan'ın oturacağı belirtildi. Peki, Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

 

Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan kimdir?

Binlerce kişinin ilgiyle izlediği yarışmanın çiçeği burnunda kuaförü Gülsen Kaplan Sakarya'dan yarışmaya katılmaktadır. Serdivan'da sahibi olduğu Sefir Kuaför'de müşterilerine hizmet vermektedir. Özellikle topuz saç konusunda kendisine çok güvenmektedir. Yarışmada da bu alanda hünerlerini göstermeyi düşünmektedir. Georgiy Kot'un verdiği online eğitimden sertifikası bulunmaktadır. Ayrıca kendisi de eğitimler vermektedir.

 

Kuaförüm Sensin Gülsen Kaplan Instagram hesabı

Yarından itibaren Gizem Çakır ve Nagihan Çağlar ile birlikte cuma günkü finalde birincil olabilmek adına mücadele verecek olan Gülsen Kaplan'ın kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır ve binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Siz de @safirbayankuaforuserdivan profilinden kendisini takibe alabilir ve çalışmalarına göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.