Kuaförüm Sensin'in güzel yarışmacısı Özlem Parlu çılgına döndü

Kuaförüm Sensin'in güzel yarışmacısı Özlem Parlu çılgına döndü
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in 282. bölümü bugün ekranlardaydı. Takımlar kendilerine verilen sürede en iyisini yaparak jüriden tam not almak istiyordu. Ancak güne damga vuran isim Özlem Parlu oldu. Genç model önce takım arkadaşlarıyla sonra da diğer yarışmacılarla tartıştı, Banu'ya sert tepki gösterdi.

Pazartesi günü başlayan ve bugün hafta ortası heyecanıyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de bir bölüm daha geride kaldı. Yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimlerin başında gelen Özlem Parlu da takım arkadaşlarıyla birlikte birinciliği hedefleyip cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi olmak istiyordu. Ancak beklenen olmadı. Koray ve Engin ile tartışan güzel model, kendisine yöneltilen ifadeler karşısında adeta çıldırdı. Banu ve Almila ile de karşı karşıya geldi.


Modelimiz istediğimiz yoldan yürümüyor!

İlk gün birincilikle başlayan Engin, Koray ve Özlem'im performansı merakla bekleniyordu. Dün puan tablosunun sonunda yer alan üçlünün hedefi bugün yine zirveydi. Ancak saç yapılırken Ali Ekim'in birlikte hareket etmediklerine yönelik sözlerine Engin Yılmaz, 'Modelimiz bizim istediğimiz yoldan yürümüyor' cevabını verince olanlar oldu. Özlem Parlu ise; 'Ne yapıyormuşum?' diye sordu. Bir anda patlak veren krizde modelini suçlayan Engin Yılmaz'a Özlem'den yanıtlar eksik olmadı. Saçındaki özel durum karşısında çaresiz kaldığını söylediği arkadaşına tepki gösteren güzel yarışmacı, kendisine sonunculuk tehdidine de göz yummadı.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?


Engin ve Koray Banu'yu mu istiyor?

Engin ve Özlem arasındaki gerilim diğer masalara da iştirak etti. Banu'yu istedikleri konusundaki iddiaları soran Özlem Parlu, Banu'nun da yürümeyi bilmediğini söyledi. Ayrıca arkasından konuştuklarını anlattı. Koray ve Engin'in, konuşmalarını beğenmediklerini söylediklerini dile getirdi. Banu, rakibesine sürekli photoshopla fotoğraf yayınladığı yönünde iddiada bulundu. Özlem de 'Dozajı kaçmadan estetik olabilir' yanıtını verdi.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları


'Eğri dudak' sözü sinirlendirdi

Dilek ve diğer makyaj uzmanları arasındaki eleştiriler sona erdikten sonra Ece Binböl Koray Şarklı'ya; 'Senin de modelinin dudağı eğriydi' dedi. Koray da modelinin dudağının işlemli olduğunu ve onu bulamadığını söyledi. Ardından da Özlem'in dudağına ördek gibi benzetmesini yaptı. Serap Varol da; 'Her yüz kusursuz olmuyor. Her zaman da kurusuz yüzlere makyaj yapmıyoruz. Bizim işimiz de burada başlıyor. İşimiz onları dengelemek.' dedi. Özlem de makyörüne rujunun olmadığını ve kendi rujunu kendisini getirdiğini belirterek flaş bir çıkış yaptı.

Özlem Parlu bu arada sosyal medyada etkileşin almaya ve program sırasında binlerce kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.