Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber mi? Işıl Reçber kimdir? Evli mi, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber mi? Işıl Reçber kimdir? Evli mi, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Hem de yepyeni sunucusuyla. Bilindiği üzere yayınlanan son bölümde Gözde Kansu programdan ayrıldığını açıklamıştı. Yerine gelecek isim merak ediliyordu. Yayınlanan fragmanda ise jüri üyesi Işıl Reçber'in bu görevi üstlendiği görülüyor. Tabi bu durum değişe debilir. Programda birçok kez ters köşe yapıldı. Peki, Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber kimdir? Evli mi, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesa

SHOW TV ekranlarının sevilen programı Kuafrörüm Sensin'in yeni haftası bugün başlıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan yarışmanın yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği merak konusuydu ve program bugünden itibaren izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümde uzun süredir yarışmanın mdoeratörlüğünü üstlenen ve güzelliği ile de herkesi kendine hayran bırakan Gözde Kansu, yapım ekibi ve jüri üyelerinden izin isteyerek gözyaşları içinde veda etmişti. Yerine gelecek isim merakla bekleniyordu ve karar kadro içerisinden oldu. Işıl Reçber'in fragmanda sunuculuğa getirildiği görülüyor. Peki, Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber kimdir? Evli mi, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber kimdir?

Çok sevilen ve her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Işıl Reçber oldu. Jüri üyesi olduğu günlerde de dikkat çeken bir isim olan Reçber, bugünden itibaren daha da kritik bir görev üstlenecek. Çünkü programda en çok ön plana çıkan isim olacak. Bu sebeple hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı.Framanda 'Hoş geldiniz' diyerek programı açan Reçber'e Bülent Ersoy da; 'Patronlar iyi ki bu kararı vermiş. O kadar rahat ve huzurlu ki...' sözlerieriyle takıldı. Bu ifadelerin ardından herkes Işıl Reçber'in yeni sunucusu olduğunu düşündü.  Tabi bu durum değişe debilir. Programda birçok kez ters köşe yapıldı. Işıl Reçber 42 yaşındadır. 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gözlerini açan, ayrıca Antep ve Arnavut karışımı üç çocuklu bir ailenin tek kızı olan Işıl Reçber’in kendisinden büyük iki abisi var. Gençlik yıllarını Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Işıl Reçber, henüz 17 yaşındayken Rüştü Reçber ile Antalya’da tanışmış ve 18 yaşında iken de evlenmişler. Evlendikleri zaman Rüştü Rençber ise henüz 23 yaşındaymış. 1997 yılında nikah masasına oturan ve hayatlarını birleştiren Rüştü-Işıl Reçber çifti bu yıl evliliklerinin 23. yılını kutladılar. Rüştü-Işıl Reçber çiftinin, Tuvana ve Mehmet Burak isimlerini taşıyan bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuğu var. Işıl Reçber, bir röportajına evliliği hakkında “Çocuk yaşta ‘evet’ dedim ama bir gün bile pişman olmadım verdiğim bu karara. Yeniden dünyaya gelecek olsam, yine Rüştü’yü ister, onu seçerim." cümlelerini kurmuştu. 

ışıl reçber

Modayla ilgilenen ve moda dünyasının tanıdığı bir isim olan Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlara da imza atmıştır. Sık sık giydiği kıyafetler, yaptırdığı saç tasarımı ve makyajlarıyla basında yer alarak gündemden yaratan modacı güzel Işıl Reçber aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden birisidir. Güzelliği ve fit görünüme sahip olan ayrıca birçok dernek ve vakıf faaliyetleri ve projelerine katkıda bulunan Işıl Reçber’in 8 yıldır düzenli olarak pilates yaptığını da bilmenizi isteriz. Sevilen yarışma Kuaförüm Sensin 2020 sezonunda jüri üyesi olarak izleyici karşısına çıkan Işıl Reçber, yıllar önce yapılan bir röportajda “Modayı çok seviyorum. Moda benim için bir tutku ama bunu modayla ilgili bir şeyler yapmak için kullanmıyorum, sadece keyif aldığım için yapıyorum. Kendi stilimi tanıtmak, ya da insanlara “Siz de ister misiniz” diye sormak gibi her hangi bir derdim yok, ama belki ileride bu konuda bir sürprizim olur.” demişti. Instagram hesabı @isilrecber'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.