Kuaförüm Sensin Kaan Kardeşler kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Kaan Kardeşler kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in yeni haftasından itibaren yarışacak olan kuaför Kaan Kardeşler olarak açıklandı. Peki Kaan Kardeşler kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar... Yeni kuaförü birlikte tanıyalım...

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de cuma günü haftanın birincisi Özlem, Enginv e Koray oldu. Son gündeki performanslarıyla Aytekin, Dlek ve Banu'yu geride bırakan üçlü 10 bin liranın da sahibi olmayı başardı. Elenen takım ise son sırada yer alan Eda, Sedat ve Çiğdem'di. Ancak Hazal'ın çekilmesiyle Çiğdem yarışmaya Tayfun ve Serap ile devam edecek. Final bölümünün ardından yayınlanan yeni hafta fragmanında kuaför ve makyaj uzmanı yarışmacılar tanıtıldı. Sedat Hataloğlu'ndan boşalana kuaförülük koltuğunda Kaan kardeşler oturacak. Türkan Övünç ve Gizem Ay ile birincilik mücadelesi verecek olan kuaför hakkında araştırmalar da başladı. Peki Kaan Kardeşler kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Kaan Kardeşler kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Kaan Kardeşler evli ve bir çocuk sahibidir. Yarışmada ekibi ile uyum içinde çalışarak adını ilk sıraya yazdırmak ve 10 bin liranın sahibi olarak yarışmada uzun süre yarışmak istiyor. Yeni haftanın başlayacak olması sebebiyle de  performansı merakla bekleniyor. 1985 doğumludur. 35 yaşındadır. Adana'da dünyaya geldi ancak annesi İzmir, babası Selanik göçmenidir. Dört kardeşten üçüncüsüdür. Karşıyaka ve Adana Demirspor taraftardırı.Şu an Almanya'nın Heidelberg kentinde ikamet ediyor. 10 yıldır kardeşi ile ortak bir salonu var. Almanya'da da dayısının kuaför salonuna ortak. Freelance olarak da çalışıyor. Sebebi ise özgürlüğüne düşkün olmasu. Sabit bir yerde kalmayı sevmiyor. Kızının prematüre olması sebebiyle iki senedir evine kapandı. Ailesine bağlılığı ön plana çıkan Kaan Kardeşler, bisiklet sürme, yüzme ve kick boks ile ilgileniyor. Kızı doğmadan önce DJ'lik de yaptı. Gezmeyi çok seviyor ve hostel tarzı yaşamak onun için bir tutku. Brezilya, Peru ve Arjantin'e hayran ancak Türkiye'yi her zaman farklı yere koyuyor. Hümanist bir yapısı var. 20 yıldır kuaförlük yapıyor.
 



Kaan Kardeşler Instagram hesabı

Yarışmada Türkan Övünç ve Gizem Ay ile birincilik mücadelesi verecek olan Kaan Kardeşler'in kendisine ait hesabı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.