Kuaförüm Sensin Koray Şarklı kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Koray Şarklı kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de 280. bölüm heyecanı başlıyor. Cuma gününden sonra programa katılacak ekipler merak ediliyordu. Onlardan birinde yarışacak isim Koray Şarklı oldu. Ünlü makyaj uzmanı en az bir hafta takımı ile birlikte birincilik mücadelesi içerisinde yer alacak. Peki Kuaförüm Sensin Koray Şarklı kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Detayları bu sayfada okuyabilirsiniz.

Gözde Kansu'nun sunculuğunu üstlendiği, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Koronavirüs sürecinin ardından ik aylık bir ara ile dönen programda yaşanan jüri değişikliği sonrası bir anda cuma günü dört takım birden veda etti. Yayınlanan fragmanda da yeni takımların kimlerden oluştuğu merak konusu haline geldi. Peki Kuaförüm Sensin Koray Şarklı kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Koray Şarklı kimdir?

Yarışmada Özlem Parlu ve muhteşem ikili olarak adlandırdığı Engin Yılmaz ile en çok puanı toplayabilmek adına hünerlerini sergileyecek olan Koray Şarklı, profesyonel makeup artistliğin yanında saç uzmanlığı da yapmaktadır. Müşterilerine verdiği hizmetlerle onları en güzel şekilde uğurlamak adına çaba göstermektedir. Tekirdağ Çorlu'dan yarışmaya katılmaktadır. 


 

Kuaförüm Sensin Koray Şarklı Instagram hesabı

SHOW TV'de yeni haftası başlayacak olan Kuaförüm Sensin'in 280. bölümünde rekabete katılan Koray Şarklı'nın kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Ayrıca 6 binden fazla takipçisi vardır. Kendisine ait fotoğrafların yanısııra salonunda yaptığı çalışmaları yayınlamaktadır. Kendisini takip etmek isterseniz @koraysarkli profilinden bunu yapabilirsiniz.




kuaförüm sensin koray şarklı kimdir


Koray Şarklı'nın salonu nerede? İletişim bilgileri, telefon numarası ve adresi

Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacısı Koray Şarklı'nın Çorlu'da kendisine ait bir salonu bulunmaktaıdr.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum