Kuaförüm Sensin makyöz Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin makyöz Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarışına yeni bir ekip daha katılıyor. Geçen hafta elenen masada makyöz olarak yarışam Hatice Karpuz'un yerine gelen isim belli oldu. Daha önce de yarışmada boy gösteren Meltem Topçu bugünden itibaren takımıyla birincilik için hünerlerini ortaya koyacak. Peki, Kuaförüm Sensin makyöz Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı 4 takımın kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin'de 31 Ağustos - 4 Eylül haftası sona erdi. Elenen yarışmacıların merak ediliği programda son sırayı alan Hatice Karpuz, Sevda Tekir ve Gizem Doğan yarışmada elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Üçlü yerine gelecek takım merak konusuydu ve yayınlanan fragmanla birlikte isimler de belli oldu. Programda bugünden itibaren hafta sonundaki 10 bin liralık ödül için mücadele verecek isim Meltem Topçu olarak açıklandı. Kuaförüm Sensin makyöz Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin en tarz yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 26 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcuofficial'dir. Daha önce yarışmaya Murat Ünlü ile katılmıştı.

Kuaförüm Sensin Meltem Topçu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?


Meltem Topçu nerede çalışıyor?

Yarışmanın yeni makyözü Meltem Hanım Tekridağ'da Mehlika Derici Güzellik Salonu'nda çalışmaktadır. Aşağıdaki bilgilerle kendisinden randevu alabilirsiniz.
Adres: Gazi Mustafa Kemal Paşa mah Atatürk caddesi no 104 AS PLAZA KAT/2 daire:3 TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY 
Telefon: 05538717874/ 02827266044

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.