Kuaförüm Sensin model Duygu Ekinci kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı

Kuaförüm Sensin model Duygu Ekinci kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı
SHOW TV ekranlarının sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni modellerinden biri de Duygu Ekinci oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Ekinci'nin hayatıan ilişkin araştırmalar da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin model Duygu Ekinci kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden değerli jüri üyeleri, güzel oyuncu Çiğdem Batur'un sunculuğu ve iddialı takımlarıyla Kuaförüm Sensin'de 31 Ağustos - 4 Eylül haftası başlıyor. Cuma günü bilindiği üzere programa bir değil iki takım veda etti. Gizem, Nagihan ve Gülsen elenerek, Tuğçe ve Kaan da çekilme kararıyla programdaki son bölümlerineydiler. Gözler yerlerine gelecek isimlerdeydi ve tanıdık bir yüz daha yarışmaya dönüyor. O isim Duygu Ekinci oldu. Peki, Kuaförüm Sensin model Duygu Ekinci kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer almaktadır.

 

Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir?

Yarışmanın iki yeni modelinden biri olan Duygu Ekinci daha önce televizyon ekranlarında kendini göstermişti. Münevver Ergün, Bersu Üstündağ ve Feride Hüseyinova'nın katıldığı haftada İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer'in modeli olarak yarışmıştı. Bu kez de Aslı Yazar ve Taner Güneri'nin ekibinde yer alacak. Adeta Şampiyonlar Ligi'ni andrıacak haftada hedefi birincilik. Annesi Arap asıllı. Babası İzmirli. İzmir'den katılmıştı ancak bu kez istanbul'dan geliyor. Sebebi ise modelliği estetisyenlikle birleştirdi. Ataşehir'de müşterilerine hizmet veriyor. İzmir Essi Akademi ve Güzellik Kursu'nda MEB'e bağlı olarak yüksek dereceyle uzman estetiysen olarak belgesini aldı ve sektöre giriş yaptı. Bakımı ve bakımlı olmayı çok sevdiği için bu yönde bir adım attı. Başta Yunanistan, Almanya ve Fransa olmak üzere birçok ülkede mesleğine ilişkin eğitimler aldı.

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir

 

Duygu Ekinci Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da @duyguekincioficial adıyla bir hesabı bulunmaktadır. Profilinde 15 binden fazla takipçisi vardır ve 200 kişiyi takip etmektedir. Her fotoğrafıyla da adından söz ettirmektedir.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.