Kuaförüm Sensin modeli Zümrüt Toparlı sosyal medyayı salladı! 3 günde zirveye oturdu...

Kuaförüm Sensin modeli Zümrüt Toparlı sosyal medyayı salladı! 3 günde zirveye oturdu...
Bu hafta dört yeni modelle eski formatına dönen Kuaförüm Sensin'de adından en çok söz ettiren isimlerden biri Zümrüt Toparlı oldu. Genç model, Aslı ve Taner ile birlikte çalıştığı iki günde de tam puanla birincilik kazandı. Dün de 17 puan almayı başardı. Final öncesi rakibelerine de gözdağı veren Toparlı'nın kalan iki gündeki performansı da merakla bekleniyor.

Pazartesi günü değişen dört modeliyle daha önce uygulanan konseptle izleyicilerinin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'de dört takım mücadele veriyor. Yarışmacılar kadar modeller de ilgi odağı olmayı başarıyor. Bu haftanın modelleri Merve Bodur, Zümrüt Toparlı, Şerife Yıldırım ve Fadime Öznur Güneş oldu. Hafta başından bu yana en çok konuşulan isim ise Zünrüt Toparlı'ydı. Hakkında binlerce arama yapılan güzel modeli sosyal medyada da bir hayli kişi destekledi.


İki tam puan, bir birincilik

Haftanın ilk gününde serbest şıklıkta yarışan takımlar arasından Taner, Aslı ve Zümrüt 20 puanla birinci olmayı başardı. İkinci gün ise dans gecesine hazırlandılar. Çok detaylı ve dikkat isteyen bir konseptte uğraş veren üçlü yine tam puan alarak birinci oldu. Dün de at kuyruğu saç ve neon makyajı ile jüri karşısına çıktılar. 17 puan aldılar. En yakın rakipleri ise 12 puan alarak günü tamamlayan diğer takımlar oldu.

kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

kuaförüm sensin zümrüt toparlı


Sosyal medyada destek yağdı

Seçtiği kombinlerin yanısıra sıcak tavırları ve eğlenceli yüzü ile de yarışmaya renk katan Zümrüt Toparlı izleyicilerin de destek verdiği bir isim oldu. Sosyal medyada birçok kişi Kuaförüm Sensin'in Instagram hesabına kendisi ile ilgili yorumlar yazarak desteklerini paylaştı.

Zümrüt Toparlı

Zümrüt Toparlı

Zümrüt Toparlı

Zümrüt Toparlı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.