Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? 10 Ağustos Pazartesi

Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? 10 Ağustos Pazartesi
Türkiye'nin en iddialı kuaförleri, makyaj uzmanları ve modellerinin en iyi olabilmek için kıyasıya mücadele verdiği ve 10 bin lirayı kazanabilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yaptığı Kuaförüm Sensin'de flaş bir gelişme yaşandı. Programın cuma günü yayınlanan hafta finalinin ardından eski bölüm fragmanı ekranlara geldi. Peki, Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölü ne zaman? 10 Ağustos Pazartesi ile ilgili bilgiler haberimizde.

Birbirinden yetenekli kuaförleri, makyaj sanatçılarını ve modelleri ağırlayan ve yarışmalarına imkan tanıyan Kuaförüm Sensin'de cuma günü büyük bir heyecan yaşanmış, bir takım 10 bin lira kazanırken diğeri ise elenmişti. Ayrıca yine gözyaşları sel olmuştu. Programdan ayrılan takımın yanısıra Gözde Kansu da Kuaförüm Sensin'e veda etti ve bir dizi projesinde yer alacağını açıkladı. Finalin ardından ise normal şartlar altında yeni bölüm fragmanı yayınlanması gerekiyordu ancak olmadı. 306. bölüm yerine eski bölümlerden bir kolaj ekranlara getirildi. Peki, Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölü ne zaman? Detaylar haberimizde yer almaktadır.
 


Kuaförüm Sensin neden yok?

SHOW TV'nin en çok ilgi gören, izlenen ve kanal tarafından da izlenme oranları nedeniyle ön planda tuttuğu Kuaförüm Sensin'in 10 Ağustos Pazartesi günü yayınlanmayacak olan yeni bölümü sebebiyle araştırmalar da başladı. Birçok izleyici Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölü ne zaman? gibi sorular sorarak yanıtını öğrenmeye çalışıyor. Global Medya'dan henüz konu ile ilgili açıklama gelmedi ancak yaşanan sunucu değişikliği sebebi ile çekimlere ara verildiği düşünülüyor.


Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Jüri koltuğunda Adnan Serter, Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'İn oturduğu programın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak konusu. İzleyicileri ekran başına kilitleyen ve her anı ilede güldüren ancak gerilim ve gözyaşının da eksik olmadığı programın yeni bölümleri ile ekranlara geleceği de araştırılıyor. Kuaförüm Sensin bugüne kadar sezon arası ve koronavirüs süreci haricinde genelde yayınlarına bir hafta ara verdi. Yani yeni bölüm 17 Ağustos Pazartesi günü ekranlara gelebillir.

Kuaförüm Sensin Gizem Ay fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.