Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımlara eşlik edecek isimler belli oldu. O modellerden biri de Nilgün Gümüş olarak açıklandı. Peki, Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan final bölümü sonrasında yeni haftası merakla beklenen Kuaförüm Sensin'de heyecan devam ediyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde modeller de ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özellikle geçen hafta yarışan dört model arasındaki kıyasıya rekabet programa damga vurmuştu. Pazartesiden itibaren bu durumun sürmesi bekleniyor. Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol'a eşlik edecek isim ise Nilgün Gümüş olarak açıklandı. Peki, Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?

Bugünden itibaren 10 bin liralık ödül için yarışacak olan Nilgün Gümüş 23 yaşındadır. Aslen Ankaralıdır. Yönetici asistanlığı yapmaktadır. Bilişim teknolojileri bölümü mezunudur. Evli değildir. Sevgilisi yoktur. Daha önce kamera önü deneyimi vardır. Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalına konuk olarak katıldı. Burcu Balık ve Beşiktaşlı. Net fikirli, doğru olduğuna inandığı şeylerin peşinden giden, uyumlu olmayı benimseyen, diyalogun gücüne inanan, sorunları bu yolla çözmeye çalışan bir yapısı var. İnsanlarla tanışmayı ve onlarla kaynaşmayı çok seviyor. Bu sebeple de hızlı iletişimler kurabiliyor. Hayvanları ve eğlenceli yaşamı seviyor.


Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?


 

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş Instagram hesabı

Güzel modelin diğer yarışmacılar gibi Instagram hesabı da merakla araştırılmaktadır. Sahip olduğu profilinde kendisini 4 binden fazla kişi takip etmektedir. Her paylaşımına da yüksek sayıda etkileşim gelmektedir. Yayınladığı fotoğraflarla da adından söz ettirmektedir. Kendisine @nilgungums hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.