Kuaförüm Sensin Özge Aran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Özge Aran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kuaförüm Sensin'in bugün başlayan yeni haftasındaki modeli belli oldu. Banu Teker'in ardından yerine gelen isim açıklandı. Buna göre Yasin ve Yağmur ile yarışacak model Özge Aran oldu. Peki, Özge Aran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iddialı luaförleri, makyaj uzmanları ve modellerinin yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başladı. Yeni hafta yeni yarışmacılar demek. Bugün yarışmaya gelen yeni modelin ismi Özge Aran oldu. Bursa'dan programa katılan ve güzelliği ile dikkat çeken güzel model hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki,  Özge Aran oldu. Peki, Özge Aran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Özge Aran kimdir?

En az bir hafta takım arkadaşlarına eşlik edecek olan Özge Aran 30 yaşında. Bekar. İki çocuj sahibi. Modellik ve oyunculuk yapıyor. Bursa Büyükşehir Konservatuarı Türk Sanat Müziği dalında ve 3 Maymun Görsel Sanatlar Akademi'sinde çalıştı. Yarışmaya gelirken çok heyecanlı olduğunu söyledi.  Daha önce Kalbimin Sultanı isimli dizide oynadı. Lady Katrin rolünü canlandırdı.

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN FOTOĞRAFLARI



Kuaförüm Sensin Özge Aran Instagram hesabı

Güzel modelin ekranda gözükmesinin ardından kendisi hakkında Instagram hesabına yönelik araştırmalar da yapılıyor. Özge Aran'ın 13 bin takipçisinin bulunduğu hesabı vardır. @ozgearan adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.