Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
SHOW Tv ekranlarının sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışacağı maratonda modeller de en az yarışmacılar kadar ilgi odağı olmayı başarıyor. Yeni konseptte onlar da artık sonuca direkt etki ediyor. Yeni modellerden biri de Özlem Parlu oldu. Peki Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Işıl Reçber, Seçkin Seçgün ve Bülent Ersoy'un jüri üyeliklerini üstlendiği, Gözde Kansu'nun da sunuculuğunu yaptığı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir haftanın startı veriliyor. Pazartesiden itibaren dört yeni takım modelleri ile birlikte birincilik mücadelesi verecek. 10 bin liranın sahibi olabilmek adına hünerlerini sergileyecek olan takımlar oldukça iddialı ancak işleri çok zor. Özellikle de kendilerini beğendirme konusunda zaman zaman yaşanacak gerilimlere hazır olmak zorundalar. Bu haftanın modelleri de belirlendi. Engin Yılmaz ve Koray Şarklı'ya eşlik edecek isim Özlem Parlu oldu. Peki Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Yarışmada pazartesiden itibaren takımıyla birlikte haftanın en çok puan toplayan ekibi olabilmek adına podyuma çıkacak Özlem Parlu'nun hayatına dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Kendisi 15 yılı aşkındır yönetici olarak çalıştığı firmaya ara verdi ve yarışmaya katıldı. Bunun yanısıra oyunculuk ve modellik yapıyor. Sosyal medyada da fenomen. Ebru Polat'ın Madam klibinde oynadı. Bunun yanısıra birçok reklamda yer aldı. Güzelliği ile yarışmaya damga vuracak gibi görünüyor. Yarışma tarihinin belki de en yüksek perdeden girş yapacak modeli geliyor.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları


 

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu Instagram hesabı

Daha yarışmanın fragmanında adından söz ettirmeyi başaran Özlem Parlu Instagram'da da popüler bir hesaba sahip. Mavi tik de denilen resmi onay ikonu da alan Parlu'nun 150 bine yakın takipçisi bulunuyor. Hayatını renkli bir şekilde yaşayan ve günlük yaşamın yanısıra yer aldığı projeleri de yayınlayan güzel modeli @ozlemparluu hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum