Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Bugün yeni haftasıyla başlayacak olan Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın modelleri açıklandı. Bİrbirinden iddialı takımlara eşlik edecek isimlerden biri de Pınar Özkurteller oldu. Kendisi bir hafta boyunca Aslı Yazar ve Taner Güneri'ye eşlik edecek. Peki, Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Geride kalan haftasıyla nefes kesen Kuaförüm Sensin'de bugün yeni bir heyecan başlıyor. Elenen Aslı ve Burcu'nun elenmesi sonrasında programa katılacak yeni ekiple eğlencenin daha da artması bekleniyor. Diğer yandan modeller de açıklandı. Takımlara bir hafta boyunca eşlik edecek ve kombinleri ile onlara birincilikler kazandırabilmek için çaba gösterecek dört isim belli oldu. Onlardan biri de Pınar Özkurteller. Peki, Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Cumaya kadar Aslı Yazar ve Taner Güneri ile takım olarak hafta finalinde birinciliği kazanabilmek adına yarışacak olan Pınar Özkurteller 8 Kasım 1988 İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Anne tarafından Rize, baba tarafından ise Ayvalıklıdır. Bekardır. Akrep burcudur. İstanbul Aydın Üniversitesi Adalet Bölümü mezunudur. Tek çocuktur. Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Hayattan keyif almasını bilen, küçük şeylerle mutlu olan bir yapısı vardır. Arkadaşlıklara önem vermekle birlikte hep huzurlu ve mutludur. Kendini sadık, dürüst ve zeki olarak tanımlamaktadır.

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller Instagram hesabı

Yarışmanın en güzel modellerinden biri olarak bugün ekranda yerini alacak Pınar Özkurteller'in sosyal medyadaki hesapları da öğrenilmek istenmektedir. Kendisine ait bir Instagram profili vardır ve binlerce kişi onu takip etmektediir. Siz de kendisini @pinarozkurteller hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.