Kuaförüm Sensin Selver Güneş neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu? Aleyna Deniz kimdir?

Kuaförüm Sensin Selver Güneş neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu? Aleyna Deniz kimdir?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de 30 Haziran Salı günü gözyaşları ile başlıyor. Dün yayınlanan bölümde Bilal ve Selver arasındaki gerilim tavan yapmıştı. Ünlü kuaför de yarışmak istemediğini açıklamıştı. Bugün ekranlara gelecek bölümün fragmanında ise Selver yarışmadan ayrıldı. Peki Kuaförüm Sensin Selver Güneş neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu? Yerine gelen Aleyna Deniz kimdir? İşte detaylar...

Gözde Kansu'nun sunumu, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyelikleri ile ekrana gelen Kuaförüm Sensin'in 276. bölümü de nefes kesecek. Daha önce Emina Çarkoviç ve Mira Akkurt ile yarışan Selver Güneş programa renk katmıştı. Ardından da Bilal ve Buse ile birlikte pandemi süreci sonrasında başlayan yeni dönemde birincilik mücadelesi verdi. Ta ki düne kadar. Bilal Ağın artık yarışmak istemediğini belirtti ve ipleri kopardı. Selver Güneş ise fragmanda yarışmadan uğurlanıyor. Kuaförüm Sensin Selver Güneş neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu? Aleyna Deniz kimdir?
 


Gelen mektup her şeyi karıştırdı

Dün yayınlanan 275. bölümde daha önce Ramazan ve Saadet ile yarışan Aleyna Deniz'den gelen mektup gerginliğin fitilini ateşledi. Selver çiçeği fırlattı, Bilal kendisiyle yarışmak istediğini ve Selver ile ipleri koparmanın zamanının geldiğini söyledi. Buse bu fikre karşı çıktı ancak Bilal'in kararlı olması işleri değişitirdi. Gözde Kansu talebi yapım ekibine ileteceğini açıkladı. Ve bugünün fragmanı yayınlandı...

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı


Fragmanda uğurlanıyor

Güzelliği ile geldiği günden bu yana dikkat çeken Selver Güneş'in bu görüntüleri sosyal medyaya da damga vurdu. Binlerce kişi kendisinin gittiğine üzüldüğünü yazdı. Gözde Kansu da "Su gibi kızsın" sözleri ile Selver'i uğurladı. Ardından güzel mdoel gözyaşlarına boğuldu. Selver'in bugün yarışmada olması beklenmiyor. Daha önceki dönemde birçok kez ters köşe yapan yapım ekibi bu sefer de aynısını yapabilir ancak düşük ihtimal gibi gözüküyor. Gelişmeleri haberimizde okuyabilirsiniz.

Selver yarışmadan ayrılmadı. Her şeyin şaka olduğu açıklandı.

kuaförüm sensin aleyna deniz


Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir?

Selver Güneş'in ayrılığu sonrası Aleyna Deniz hakkında araştrmalar yapılıyor. 3 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen genç model 1.75 boyunda, 56 kilogram ve 36 beden. Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi. Profesyonel podyum mankenliği yapıyor. Hakan Akkaya ve Muammer Ketenci gibi önemli isimlerin defilelerine katıldı. Yay burcu. Modern dans ve high heels yapıyor. Hedefinde mankenliğin yanısıra okudğu bölüm sebebiyle iyi bir kariyere sahip olmak var. Dizi ve film sektöründe de adından söz ettirmek istiyor.

 

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz
 

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur
 

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin Melisa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.