Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin yaz mevsimini daha da neşelendirmek için yayınlarını sürdürüyor. Koronavirüs sonrasında zorlu maratonun devam ettiği programda yepyeni bir haftaya merhaba deniliyor. Haftanın yarışmacıları belli oldu. Serap Varol ve Tayfun Ateşoğlu'na eşlik edecek olan isim Şule Makaroğlu olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birçok programın aksine yaz döneminde de ekranda olmayı sürdüren Kuaförüm Sensin'de cuma günü kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Birinciliği Bilal, Buse ve Selver elde etmişti. Ancak tüm takımlar programdan ayrıldı. Yerlerine gelecek yarışmacılar da merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda Serap Varol ve Tayfun Ateşoğlu'nun yarıştığı, kendilerine ise Şule Makaroğlu'nun eşlik ettiği görülüyor. Genç ve güzel yarışmacı hakkında araştırmalar yapılmaya da başlandı. Peki Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu kimdir?

Yarışmanın yeni haftasından itibaren programda yer alacak olan Şule Makaroğlu 12 Mart 1994 doğumlu. 26 yaşında. Global bir dijital pazarlama ajansının sosyal medya departmanında yönetici. 6 yıldır bu alanda çalışmakla birlikte modellik ve oyunculuk yapıyor. Muğla Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Girişimcilik üzerine çok fazla eğitim programına katıldı ve ardından Muğşa'da kendi ajansını açtı. 1.5 yıl önce İstanbul'a taşındı. Sebebi ise kendisini profesyonel olarak geliştirmek istemesi. Kendisi bekar. Aslen Düzceli. Spor ile çok ilgili. Tenis, EMS ,fitness ve pilates yapıyor. Kendi giydiği kıyafetleri tasarlamayı ve dikmeyi çok seeviyor. Mesleği ve ilgi alanları görsel üzerine olduğu için fotoğraf çekmek ve düzenlemek üzerine de eğitimler aldı.


kuaförüm sensin şule makaroğlu

kuaförüm sensin şule makaroğlu



Kuaförüm Sensin Şule Makaroğlu Instagram hesabı

Gözde Kansu'nun sunumuyla ekranalra gelen Kuaförüm Sensin'in dört modelinden biri olan Şule Makaroğlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. 6 binden fazla takipçisi var ve yayınladığı fotoğraflarla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisine @sulemakarog adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.