Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [20-24 Temmuz]

Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [20-24 Temmuz]
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarının modelleriyle birlikte birincilik mücadelesi verdiği Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Yine dopdolu içeriğiyle izleyenleri eğlendiren ve öğle saatlerini renklendiren yarışmada rekabet yine herkesi heyecanlandıracak. Peki Kuaförüm Sensin 20-24 Temmuz yarışmacıları ve modelleri kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarının yarıştığı, modellerin onlara eşlik ettiği ve jürinin de yorumları ile renk kattığı Kuaförüm Sensin'de 20-24 Temmuz arasında yayınlanacak olan 290-294. bölüm heyecanı başlıyor. Dört yeni takımın yarışacağı bölümlerde rekabet yine had safhada olacak ve herkes 10 bin lirayı kazanabilmek adına uğraş verecek. Peki Kuaförüm Sensin 20-24 Temmuz yarışmacıları ve modelleri kimdir? İşte detaylar...


 

Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri kimdir?

Yarından itibaren ekranlardaki yerini alacak olan toplam 12 yarışmacının kim oldukları ile ilgili olarak araştırmalar da başladı. Dört takımın hünerlerini sergileyeceği Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar hakkındaki bilgileri...




Sedat Hataloğlu, Eda Kozat ve Çiğdem Çelik kimdir?

Yarışmaya bu hafta dahil olacak üçlü ile ilgili araştırmalar sıkça yapılacak. Birbirinden güzel üç yarışmacıdan Eda Kozat makyöz, Sedat Hataloğlu kuaför ve Çiğdem Çelik ise modelliği üstlenecek. Kendileri hakkındaki bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Eda Kozat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir

kuaförüm sensin sedat hataloğlı
 

Koray Şarklı, Engin Yılmaz ve Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni ekiplerinden biri olan üçlüden Koray Şarklı kuaför, Engin Yılmaz makyaj uzmanı ve Özlem Parlu modeldir. Kendileri ile ilgili tüm bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları



kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

 

Tayfun Ateşoğlu, Serap Varol ve Hazal Fatma Fırat kimdir?

Geçen haftaki performansları ile herkesi kendine hayran bırakan Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol yeniden birincilik için sahnede. Kendilerine Hazal Fatma Fırat modellik yapacak. Ayrıntıları bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.






Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Dilek Öz, Aytekin Hamiş ve Banu Teker kimdir?

Daha önce yarışmada yarışan dört yarışmacıdan ikisi yeniden hünerlerini sergileyecek. Dilek Öz makyöz, Aytekin Hamiş kuaför koltuğunda oturacak. Banu Teker de modelleri olacak. Kendilerinedair bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.