Kuaförüm Sensin yarışmacısı Gizem Ay kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmacısı Gizem Ay kimdir?
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerinin ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'e model olarak katılan ve güzelliği ile dikkat çeken Gizem Ay, internette binlerce kişi tarafından araştırlmaya devam ediyor. Pazartesi günü oryantal dansı ile de büyüleyen genç modelin kim olduğuna dair araştırmalar da yapılıyor. Peki, Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir? Katıldığı yarışmalar, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Tüm detayları buradan okuyabilirisniz.

Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter gibi ünlü isimlerin oturduğu Kuaförüm Sensin'de heyecan giderek artıyor. Her gün yaşanan rekabette izleyiciler ekran başına kilitleniyor ve sevdikleri yarışmacıları, takımları destekelmeyi sürdürüyor. Kaan ve Türkan ile yarışmaya gelen ancak Türkan'ın dedesinin kaybı sonrasında Ece ile yarışan model Gizem Ay güzelliği ile olay oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir? Katıldığı yarışmalar, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Tüm detayları buradan okuyabilirisniz.

 

Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir?

Pazartesiden itibaren yeniden ekranlarda göreceğimiz Gizem Ay 29 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını mücevher tasarımı bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Aynı zamanda modellik de yapmaktadır ve birçok marka ile çalışmaktadır. Boyu 1.79 cm'dir. Kilosu ise 58 kg'dir. Gizem Ay'ı vitrine çıkaran ise katıldığı yarışmalar oldu. Daha önce İşte Benim Stilim'in 7. sezonunda yarıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Ivana Sert , Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez yapmıştı. Ayrıca 2016 yılında FOX TV'nin Gardırop Savaşları yarışmasında da yer aldı. Orada kazandığı birincilikle de adını Türkiye'ye duyurdu.

Kuaförüm Sensin Gizem Ay fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir

Kuaförüm Sensin Gizem Ay Instagram hesabı

Türkan Övünç ve Kaan Kardeşler'in ekibinde yer alacak olan Gizem Ay'ın Instagram hesabı da bir hayli popüler. Genç modelin sosyal medyada binlerce takipçisi mevcut. Yayınladığı fotoğraflarla da yüksek sayıda etkileşim elde ederek beğeni kazanıyor. Yarışma ile birlikte takipçi sayısını da rtırması bekleniyor. Şu anda 34 bin 300 takipçisi bulunmaktadır. @gizemayyy profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.