Kuaförüm Sensin Zümrüt Toparlı kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Zümrüt Toparlı kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve fotoğrafları
Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yenilenen formatla birlikte artık her hafta modeller değişecek ve yeni isimler de açıklandı. Aslı ile Taner'e eşlik edecek model Zümrüt Toparlı oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Zümrüt Toparlı kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Geride kalan haftasıyla nefes kesen ve birincilik heyecanının son ana kadar devam ettiği Kuaförüm Sensin'in 325. bölümü sürprizlerle ve yeni ama eski formatla yeniden başlıyor. Boyama ve kesim işlemlerinin yapılacağı programda modeller de değişecek. Bilindiğ üzere yeni sezonda modeller de takım yarışmacısı olmuş ve üstlerindeki kombinlerden sorumlu tutularak programa daha çok katkı vermeleri amaçlanmıştı. Ama bu konseptten vazgeçilerek eski sisteme dönüldü. Bugün ise yeni dönem başlıyor. Modeller yeniden takımlara göre değişecek. Aslı ile Taner'e eşlik edecek model Zümrüt Toparlı oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Zümrüt Toparlı kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

 

Zümrüt Toparlı kimdir?

Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren Aslı ve Taner ile birincilik mücadelesi verecek olan Zümrüt Toparlı 20 yaşında. Üniversiteye hazırlanıyor ve hedefinde hosteslik için sivil havacılık bölümü var. İngilizce ve Arapça biliyor. Bekar. Aslen Mardinli.

kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

kuaförüm sensin zümrüt toparlı

 


Zümrüt Toparlı Instagram hesabı

Bu haftanın modellerinden biri olan Zümrüt Toparlı'nın Instagram'da kendisine ait bir hesabı bulunmaktkadır. Burayı da aktif olarak kullanmaktadır. Kendisini @zumruttoparli hesabından takip edebilirsiniz.

 

Zümrüt Toparlı fotoğrafları

Genç model sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğraflarla da çok konuşulacak gibi gözüküyor. Güzelliği ile dikkat çekiyor ve bunu fotoğraflarında da en güzel şekilde yansıtıyor. Buradan fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.